Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim destegin icin bende dinleniyorum ve herseyin iyi olmasi icin dua ediyorum..
Bebegini saglicakla kucagina alirsin insallah kendine iyi bak benim doktorum bugun magnezyuma baslatti karin agrisini ve kasilmalari azaltmak icin zararsiz bir ilac doktoruna danis bi istersen belki sanada verir..
Haskız nasılsın tatlımmmmm günaydınnnnnnnn.......
Gunaydin canim ara ara karin agrisi ara ara kanamam devam ediyor yataga bagli yasamaya calisiyorum hersey iyi olsunda 9 ay bagli kalmaya raziyim canim burada ozel msj yazma hakkim yoktu diger yere yazdim msj okey optum canim Allaha emanet ol....
Sagol canim bilsem doktorum birsey görebilecek hemen gidecem ama klinik daha cok erken birsey görünmez dedigi icin beklemekten baska carem yok Rabbim bebegimi bana bagislar insallah....
canım bende sneinle aynı durumdayım 4 gün önce bendede başladı lekelenme ile karışık aralıklarla devam ediyor kırmızıya dönünce dün tamam dedim artık.sonra kahvemsi dökünntüler geldş dünden eri.dr ve hemşire gayet normal diyorlar.mahvoldum ama.hatırlasan senle aynı zamanda tranfer olup doğum yapacaktık ve inanıyorumki ikimizdende süper haberler gelecek allahın izniyle.bugün drum çağırdı gidicem bakalım ne diycek..
Ay canim senin actigin topikte duyurduk ikimizde pozitif sonuclarimizi ama ikimizde su an ayni Sıkıntılarì yasiyoruz bi agiz tadi ile sevinemedik Rabbim yuzumuze gulsun canim insallah bundan sonra hersey iyi olur doktorundan guzrl haberlerle donersin insallah .......Beni habersiz birakma canim ......
Bu karin agrisi ve kanama beni bitirdi artik caresizlik cok kotu Rabbim sana emanetiz....
Bu karin agrisi ve kanama beni bitirdi artik caresizlik cok kotu Rabbim sana emanetiz....