• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve pembe akintim var (acil......)

İnsallah canim elimden dua etmekten baska birsey gelmiyor hersey duzelir diye umit ediyorum.

Tesekkur ederim canim destegin icin bende dinleniyorum ve herseyin iyi olmasi icin dua ediyorum..

Bebegini saglicakla kucagina alirsin insallah kendine iyi bak benim doktorum bugun magnezyuma baslatti karin agrisini ve kasilmalari azaltmak icin zararsiz bir ilac doktoruna danis bi istersen belki sanada verir..

bana da magnezyumla elevit verdi ama unutuyorum içmeyi zaten yemekle aram yok hiç çok iştahsızım halen daha kahvaltıyla duruyorum yemek görmeyi bırak aklıma bile gelince tiksiniyorum :( bol bol meyve yiyorum ama bebişim çok sağlıklı çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnsallah canim keseyi gorup kalp atisini duysam rahatliyacagim.Destegin icin tesekkur ederim.

gebelik sürecinde hafif kanamalar olabilir, korkulacak üzülecek birşey yok. ancak bu bir işaret de oalbilir, yanlış yapılan bir hareketin ya da çok ayakta kalmanın. Ayakların altına bir yastık konulup uzanmalısın vve kendini ilk haftalarda fazla yormamalısın. İmza: Bol kanamalı bir hamilelik geçirmiş ve kızını kucağına almış bir anne. :8:

Haskız nasılsın tatlımmmmm günaydınnnnnnnn.......

Gunaydin canim ara ara karin agrisi ara ara kanamam devam ediyor yataga bagli yasamaya calisiyorum hersey iyi olsunda 9 ay bagli kalmaya raziyim canim burada ozel msj yazma hakkim yoktu diger yere yazdim msj okey optum canim Allaha emanet ol....

Gunaydin canim ara ara karin agrisi ara ara kanamam devam ediyor yataga bagli yasamaya calisiyorum hersey iyi olsunda 9 ay bagli kalmaya raziyim canim burada ozel msj yazma hakkim yoktu diger yere yazdim msj okey optum canim Allaha emanet ol....

canım iyi ol yeterki.....sağlıcakla hayırlı evlatlarını kucağına al inşallah bool booooooooool dua edicem sana tatlımmmm.....herşey gönlünce olsunnn...öptüm bitanemmm.....öbür yere bakarımmm şimdi.sizde Allah'a emanet olun inşallah.....

Sagol canim bilsem doktorum birsey görebilecek hemen gidecem ama klinik daha cok erken birsey görünmez dedigi icin beklemekten baska carem yok Rabbim bebegimi bana bagislar insallah....

Sagol canim bilsem doktorum birsey görebilecek hemen gidecem ama klinik daha cok erken birsey görünmez dedigi icin beklemekten baska carem yok Rabbim bebegimi bana bagislar insallah....

canım bende sneinle aynı durumdayım 4 gün önce bendede başladı lekelenme ile karışık aralıklarla devam ediyor kırmızıya dönünce dün tamam dedim artık.sonra kahvemsi dökünntüler geldş dünden eri.dr ve hemşire gayet normal diyorlar.mahvoldum ama.hatırlasan senle aynı zamanda tranfer olup doğum yapacaktık ve inanıyorumki ikimizdende süper haberler gelecek allahın izniyle.bugün drum çağırdı gidicem bakalım ne diycek..

canım bende sneinle aynı durumdayım 4 gün önce bendede başladı lekelenme ile karışık aralıklarla devam ediyor kırmızıya dönünce dün tamam dedim artık.sonra kahvemsi dökünntüler geldş dünden eri.dr ve hemşire gayet normal diyorlar.mahvoldum ama.hatırlasan senle aynı zamanda tranfer olup doğum yapacaktık ve inanıyorumki ikimizdende süper haberler gelecek allahın izniyle.bugün drum çağırdı gidicem bakalım ne diycek..

Ay canim senin actigin topikte duyurduk ikimizde pozitif sonuclarimizi ama ikimizde su an ayni Sıkıntılarì yasiyoruz bi agiz tadi ile sevinemedik Rabbim yuzumuze gulsun canim insallah bundan sonra hersey iyi olur doktorundan guzrl haberlerle donersin insallah .......Beni habersiz birakma canim ......

Ay canim senin actigin topikte duyurduk ikimizde pozitif sonuclarimizi ama ikimizde su an ayni Sıkıntılarì yasiyoruz bi agiz tadi ile sevinemedik Rabbim yuzumuze gulsun canim insallah bundan sonra hersey iyi olur doktorundan guzrl haberlerle donersin insallah .......Beni habersiz birakma canim ......

hep aklımda ve dualarımdasın..senden iyi haber aldımmı bir rahat ohh çekicem.beni sorarsan eğer yatıyorum..düşükten sonra ara ara ağrım ve kanamam devam ediyor..allah sabrını veriyor ama aklıma geldikçe tam 1 hafta içine bu kadar karışık duygular yaşayacağım ve bebeğimin gideceği hiç aklıma gelmezdi.rabbim kimseye yaşatmasın.te tesellim sensin şuan..senin bebeklerin hepimizin bebişleri şuan inan..allah sizi tüm kalbimle korusun inşallah.

haskız bir ses ver tatlım nasılsın?umarım herşey yolundadır...rabbim bebişlerini sana bağışlasın tatlım.......iyi ve hayırlı haberlerle....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bu karin agrisi ve kanama beni bitirdi artik caresizlik cok kotu Rabbim sana emanetiz....

Canım nolur kötü düşünme....inşallah bebişlerine bişey olmucakk inşallah ...p.tesi görüceksin onları.....pozitif ol bitanemmm....herşey güzel olacak.....herk kadın bu kanamayı yaşayabiliyor..stres yaparsan daha kötü olur....derin derin bir nefes al ve kendini telkin et....booool boooooooool dua et.....sabrın sonu selamet diyen sen değilmiydin tatlım.......Rabbim o güzel gönlüne göre vericek inşallah....dualarımdasın....güzel haberlerini bekliyorum....Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....no panik no stres....kendini oyalayacak bişeyler bul......demesi kolay biliyorum ama.....bunu bebişlerin için yap......kendini en iyi tanıyan sensinn.....
Allahım nazarlardan korusun seniiiii :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Benim takip ettiğim bir başlıkta sebepsiz kanamaları olup şu anda bebeklerini kucağına alan bir sürü arkadaşım var.inşallah önemsiz birşeydir.bol bol dinlen asla stres yapma.

Bu karin agrisi ve kanama beni bitirdi artik caresizlik cok kotu Rabbim sana emanetiz....

ilk 3 ayda lekelenmeler olabiliyor.. progestan kulllanıyormusun?
wc haricinde; kalkmadan, hep yatarak dinlenmelisin.. bende yatarak dinlenmiştim,kalkmadan.. iyi geliyor..
Allahım sizi esirgesin..olumsuz şeyler düşünme.. sağlıkla tamamına ersin gebeliğin inş:nazar:

Kizlar bugun bebeklerimin keselerini gordum 2tane ama hala kanamalarim var buda benim mutlulugumu korku ile karisik yasamama sebep doktorum bolbol dinleneceksin dedi bende hep yatiyorum lutfen dualarinizi esirgemeyin

Ne güzel kesecikler de görülmüş artık iyice dinlenmeye çalış ki bebeklerin sana tutunsunlar arkadaşların da dediği gibi kanamsı olup da bebeklerine kavuşanlar çok inşallah sen de onlardan biri olacaksın:emir_bebek:

Back
X