hamileyim ve regl oldum

asimavi88__

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
3
1
6
35
Antalya
6haftalık hamileyim.son 4gündür öncelikle kahverengi leke ile başlayan sonrasında regl kanamasına dönüşen kanama yaşıyorum.ilk gittiğim doktor dâhil bircok doktora gittim.gebelik kesesinin,yumurtalıkların rahimin iyi durumda olduğunu söylüyorlar.ama kanamanin sebebi ile ilgili bilgi veren yok.düşük önleyici ilaç verdiler.4 gün oldu yoğun karın ağrısı ve bel ağrısı ile,birlikte regl kanamam sürüyor.bebeğimin kalp atışları için bir hafta sonra gel dediler.yarın bu kanama için yeni bir doktora gideceğim.psikolojim bozuldu.herkes farklı bisey söylüyor.umarım bebeğim yaşar ve sağlıklı olur.benim gibi 6.hafta regl kanaması yaşayan ve hamileliği devam eden varsa lütfen paylaşabilir mi.çok mutsuzum

benim bildigim 2 saatten fazla suren kasik agrilari dusuk sebebi ...bnimkide col agrimisti dusmustu...doguma kadar adet olan taniyorum pozitif dusun ins saglikli olur yat ayaklarini yuksekte olsun

Canım moralini bozma bak doktorlarda kötü birşey dememiş.
Bazı bayanlar hamilelik dönemindede regl olabiliyorlar.
bol bol dinlen ayağının altına yastık koy ağır işlerden kaçın.
Çok geçmiş olsun

benim teyzemin biri doguma kdr adet gormu$ , oda piyango gibi bi$ey herhalde
tedaviyede ba$lami$lar , stres yapma
elinden geleni yapiyorsun sen
saglikli bi embriyoysa hiç bi$ey olmaz ona

Umut verici cevaplar için teşekkürler hanımlar.işyerinden 3gün izin,alabildim yarında rapor almayı düşünüyorum.umarım yarın gideceğim doktor net birşeyler söyler.pozitif olmaya çalışıyorum artık.mutlaka çalışmam gerekiyor.yatarak hamilelik geçirecek duruma düşmemek için dua ediyorum. :-(

cnm annemin bi arkadaşı hamilelik dönemi boyunca hep adet olmuş şimdi o kızından torunu var, bişi olmaz inşallah..

arkadaşlar merhaba ben aranıza daha dün katıldım sizden birkaç konuda bilgi almak istiyordum...ben 5 aylık evliyim ve 4 aydır bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz.geçen ay kendimi hamile sanmıştım ama idrar yolları enfeksiyonu geçirmişim ve mantar olmuşum.tedavi oldum şu an iyiyim.kasım ayı içinde hamile kalabilmem için çok çabaladım hatta bu ay kesin hamile kaldım diye düşünüyordum.ayın 27 sinden regl olmam gerekirken 16sında regl oldum.hamilelik aşamasında regl olmak normal mi?çok stres yapıp çok istediğim için mi hamile olamıyorum acab ?

Pazar günü yoğun kanama sebebiyle hastaneye yattım.düşük başlamış ve dün kürtajla bebeği aldılar.maalesef kaybettim:-(

Arkadaşım çok geçmiş olsun.

En azından hamileliğin çok başında oldu. Sevindirici tarafı bu olmalı. Belli ki sorun yaşicaktın her türlü. İlerleyen aylarda olsa senin için çok daha zırlu bir süreç olurdu.

Yine hamile kalırsın bir süre dinlendir vücudunu

Arkadaşlar ben 4 aylık evliyim bi bebek istiyorum ama nedense olmuyor ama bu 3.ayda gene adet oldum ama bu cok farklıydı 2 gün kanamam oldu sonrada akıntı gibi lekeler geldi ara sırada kasık ağrısı yaşıyorum test yapmadım sürekli tuvalete gidiyorum acaba nedeni nedir

Merhaba ben yeni uye oldum buraya siz çok eskiden yazmışsınız galiba ama benim de aynı oldu normal de 6 7 gün sürüyordu bu ay 3 gün sürdü normal renkte ama pembe veya kahverengi değildi bitince test yaptım tek çizgi çıktı ve belim kasıklarım çok ağrıyor bilgi verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…