Hamileyim ve saçlarım fena halde dökülüyor:((

sadevehuzurlu

Evvela huzur! Gerisi sonradan gelir.
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
2.222
3.582
Kızlar daha 6 haftalık hamileyim ama avuç avuç dökülüyor saçlarım bir ilgisi olabilir mi hamilelikle?
Geçen hafta dr.um rutin testleri yaptı kan sayımım vitaminim normal

Canim ilk hamileligimde bende ayni sorunu yasadim doguma girdigimde saclarim popomun altindaydi dogumdan sonra daha cok dokuluyor drum bana kestirmemi onerdi gercektende faydasi oluyor azaliyor kestirince..

Demek ki normal kızlar:KK43:( tühh ya cidden çok üzülüyorum ama yeter ki bebişlerimiz iyi olsun canımız sağolsun napalım Allah büyük kel kalmam inş:KK43:(

Canım bende sadece saç dökülse iyi. Ne kaş kaldı ne kirpik. Komşunun düğününe giderken rimel süremeyip oturup ağladım. Neyseki ilk hamileliğimde de böyle olmuştu. Sonradan çıktı yine. Yelpaze kirpikli bir oğlan doğurdum :) annede eksilenler bebişe geçiyor galiba :)

Canım bende sadece saç dökülse iyi. Ne kaş kaldı ne kirpik. Komşunun düğününe giderken rimel süremeyip oturup ağladım. Neyseki ilk hamileliğimde de böyle olmuştu. Sonradan çıktı yine. Yelpaze kirpikli bir oğlan doğurdum :) annede eksilenler bebişe geçiyor galiba :)
Aaa çok enteresan doğrusu ben bu kadar döküleceğini bilmezdim

Benimde kafamın belli bölgeleri kel oldu resmen 6 haftalığım daha bu gidişle caillou gibi olucam

X