Doğuma Hazırlık Hamileyim ve şu erkek bebek rüyalarım son bulsun artık.....:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızıma hamileleiğimde bende erkek bebek görüyordum sürekli

şimdi 2.yi istiyoruz henüz hamile değilim ama gecen gece rüyamda başörtülü yüzünü göremediğim bir kadının kucağında
süslü püslü giydirilmiş tombiş bir kız bebek gördüm allah hayırlara çıkartır inşallah

amin canım iinşallah allah gönlümüze göre sağlıklı bebekler versin

Başından beri oğlum olacak diye hissettim ama kızmış:) his mis yok artık eheheh..kızıma cicilerini almaya bşladım bile..Çok düşünmeyin bence düşünülenin tersi çıkıyor..

Konu basligimiz da madem ruyalarla alakali iken sunu da soyleyim; kimi ruyalarin tersi cikar kimininki de aynen oldugu gibi cikar bazen derler hamileler ruyalariniza guvenin bazen de kiz gorursen erkek, erkek gorursen kiz olur denir. Hislerime bakarsak kiz hissediyordum. Ama ruyalarim dogru cikti dr artik %100 erkek dedi ben bile gordum pipiyi...

merhaba hamişler dün rüyamda doğum yapmışım kızmış cinsiyeti ve pembe pembe ayakkabıları doapları silip silip yerleştiriyordum ilkdefa kız bebek gördüm persembe glikoz yüklemesi yapılacak bakalım oğluşum kendini tekrar gösterecekmi yoksa yine değişedekmi

Cnm noldu durumun en son glikoz yüklemesi yapılacak demiştin cinsiyeti aynı demi?

Cnm noldu durumun en son glikoz yüklemesi yapılacak demiştin cinsiyeti aynı demi?

selam
evet canım oğluşum olacak inşallah yani rüyalarımızda gördüğümüz erkek bebek bizim bebekmiş rüyamızın anlamını da öğrendik artık

tam net oğlum olacak inşallah şimdi ise rüyalarımda artık suyum geliyormuş ve doğum telaşında oluyorum ve bugünde hamileyim ve bir başkasının çocuğunu emziriyordum hami halimle rüyamda hayırlsı olsun inşallah 5hafta sonra sezeryana alıyorlar inşallah

ne kadar az kalmis cok heyecanlidir eminim benim de 5 ayim bitti ruyamda ben de oglumu emziriyordum guzel bir duygu olsa gerek. İnsallah saglikla alirsin oglusunu kucagina

hayırlı olsun canım
kaçıncı haftada söyledi doktor
ben rüyamda hiçbişey görmedim bugün doktor erkeğe benziyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…