- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.341
- 398
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Benim bu 2.kanamam Dün ki kanamami görseniz şok olurdunuz hastane de yattim şimdi iyiyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16+0 da hissettim. Doktora gittiğimde, imkansiz cok erken dedi. Ama hissediyorum tam surada dedim. Oraya ultrasonu getirince evet burada ayakları var, doğru hissetmişsin demiştiKızlar birşey danışmak istiyorum sizlere bebeklerin ilk hareketleri kaçıncı haftada hissediliyor acaba
İLK hamilelikte genelde 21. Hafta sonrası sonraki hamileliklerde 17. Haftada bile hisseden vsrKızlar birşey danışmak istiyorum sizlere bebeklerin ilk hareketleri kaçıncı haftada hissediliyor acaba
Önceden olan kanama grlmmşş olabilir mi? Rengi koyu muydu yoksa açık mı ona göre de yorum yapabilir doktorlar. Korkmayın insallah Allah size bagıslar bebeginiziBenden kan gelmeden önce böyle değildim.Ama şuan kanın neden geldiği belli değil ve int hiç güzel şeyler söylemiyor.Keşke benimki de öyle bir şey olmadığı halde evham olsaydı.Pıhtılaşmam da var![]()
Görür tabiki de sende sormuşsundur inş.canım şimdi ben doktora gitcem 16.00 gibi.o görür dimi plesantanın rahim ağzında olmasını falan ultrasondan