hamıleyım ve troıd

BoNCuK_

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
1.935
42
683
İstanbul
merhaba cengız bey
gecen ay sıze yazmıstım troıdım 6.49 cıkmısdr bana levatıron vermıstı.ılacı 1. aydır kullanıyorum ve bugun hamıle olduqumu evde yabtıgım teste ogrendım dr randavusu ancak cumaya kalıyor.ılac demekkı bır dusus yabtıkı ben hamıle kaldım fazla dusme yabtıysa bebege zararı varmmıdır yanı bı sorun olurmu cok korkuyorum :( ılacı kesıyımmı kullanıyımmı gunde yarım tablet alıyorum

Son düzenleme:
merhaba cengız bey
gecen ay sıze yazmıstım troıdım 6.49 cıkmısdr bana levatıron vermıstı.ılacı 1. aydır kullanıyorum ve bugun hamıle olduqumu evde yabtıgım teste ogrendım dr randavusu ancak cumaya kalıyor.ılac demekkı bır dusus yabtıkı ben hamıle kaldım fazla dusme yabtıysa bebege zararı varmmıdır yanı bı sorun olurmu cok korkuyorum :( ılacı kesıyımmı kullanıyımmı gunde yarım tablet alıyorum

Düşük TSH iyidir...

6 haftalıgım ve troıdım 5.31 cıktı dr 1 tablete cıkardı nezaman gelıyım dedım 3 ay sonra dedı sok oldum cok korkuyorum bebegım ıcın tehlıkelıymıs bukadar yuksek olması ne yapmam lazım neden dr bana bırsey demedı 1 tablet yeterlı gelıcekmıdır cok korkuyorum yardım edın

Back
X