Hamileyim ve yaralarim olmaya başladı

Sefes01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
876
360
103
Kizlar 14 haftalik hamileyim. Bu ay neolduysa kafamin icinde sırtımda yaralar çıkmaya başladı. Bunlar normal mi. Hamileler yardimci olabilir mi. Hormonlardan dolayi mi

Kizlar 14 haftalik hamileyim. Bu ay neolduysa kafamin icinde sırtımda yaralar çıkmaya başladı. Bunlar normal mi. Hamileler yardimci olabilir mi. Hormonlardan dolayi mi
Yara derken egzama gibi bir şeyden mi bahsediyorsunuz? Normal olduğunu hiç sanmıyorum. Bir doktora görünmekte fayda var

Bilmiyorum saç diplerim kaşınıyor ve yara oluyor. Daha önce böyle olmamıştı. Ayni sekil sırtımda da oldu.

Benim de sırtımda 8-10 arası bozuk para büyüklüğünde kaşıntılı yara olmuştu bir anda. 1 hafta da iyileşmişti ama uzun süre tatlı tatlı kaşınmıştı. Sonra düşündüm, ben farklı ne yaptım diye. Hava çok sıcaktı ve ben lokum yemiştim bir kaç tane. Ondan oldu diye düşündüm sonra. Niye doktora gitmedim ben de bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…