Hamileyim ve yasadiklarimi anlatiyorum

Sessiz_sedasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
2.042
787
53
Arkadaşlar merhaba ocak ayinda hapi biraktim. Şubat mart nisan mayista hep stresliydim oldu mu olmadimi günü değerlendirme cabalari gün sayma ovulasyon takibi yapma felan filan.mayista adetten bir hafta önce test yaptim tam 4 tane ikinci çizgi silinti herkes tebrik ediyor kesin hamilesin diyor ve günüm geldi hüsran adet oldum. Bu bana bir tecrübe oldu haziran ayinda daha rahattim gün saymadim ilişki olsun diye hic cabalamadim ve malum ramazan ayiydi sadece 10.12.14.günü degerlendirmistim.benim 16.gün olan yumurtlama 14.günümde olmuştu haziranda sadece birkez degerlendirdim.sonraki ve bugüne kadar hep bos geçti.ne gün saydim ne umursadim.hic belirtince yoktu zaman zaman aklima geliyordu kesin değilim felan diyordum.ve 4 temmuz adet günüm.obgun geldiğinde 2temmuz 3 temmuz ve 4 temmuzda acik kahve akintim oldu.tabi ben hasta olacagim diye 3 gün pedle geziyorum bayrama sen geldi diye üzülüyorum.olmayi bir yandanda dört gözle bekliyorum ki hormon testi yaptiracagim.neyse olmadim ama aklima testte gelmedi çünkü ihtimal vermiyordum.derken tam 9 günüm geçti ve 13 temmuzda idrar testi yaptim çift çizgi hemde baya köyü renkte ağlamaya başladım inanamadim.ve bugün kan verdim çok şükür hamileyim 5 hafta 4 günlük beta HCG 21415 şükürler olsun dedim. İnş.bide kalp atisini duyarsan için rahatlatacak.Rabbim bütün isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin

Cok sevındım Canım kalp atıslarını da duyarsın içini ferah tut bebişini düşün sadece

Hayırlı evlat olur insallah bende tam.iki yılda hamile kaldım cok sükür rabbime kalp atisini doktorlar duymusta ben duymadim normalde oyle mi oluyor ? :)

Hayırlı evlat olur insallah bende tam.iki yılda hamile kaldım cok sükür rabbime kalp atisini doktorlar duymusta ben duymadim normalde oyle mi oluyor ? :)
Bilmiyorum ki canim sen duyduğumda nekadarlikti bebis? Benim hic aklimdan cikmiyor hep içimden dua ediyorum kalp atisini inş.duyarim.diye

Canım çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı sıhatli bebeğini alırsın kucağına :) sana bir sorum olacak adet gününden önce adet olcakmışsın gbi ağrılar hissettnmi gögslerinde acı ve ağırlık oldumu ?

Canim hic ama hic belirtim olmadi halada yok.sadece iğne ucu gibi kasigimda agri hissettim olacagim sandim olmadim göğüs şişmesi hassaslasmasi mide bulantisi klasik agrisi hic bi şey hissetmiyorum.

Anladım canım kişiye göre değişiyormuş hissedilenler zaten.bende ayın 30unda çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün kaldı son zamanlarda yorgunluk uykusuzluk gögslerde hassasiyet baş ağrısı ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var umarım olmam.hamilelikte de ilk adet öncesi adet olacakmışsın gibi ağrılar oluyormu acaba bir bilgin varmı bu knuda ?

Evet oluyor ben adete 5 gun kala agrilarm basladi 3 gun kala test yaptim 3 tllik testlerden cikti

Oluyor canim bende adet olmadan önce minik minik kasilmalar vardi ama öyle belirgin degil yani ben hep okudum sayfalarda adet olacagim gibi agrilar vardi olmadim hamileymisim diye umudunu kaybetme inş.güzel haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…