• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve yüksek tsh düşük riski?

Gebelog123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
150
Puanlar
18
Kızlar 6 haftalık hamileyim ve tsh değerim 5.50 çıkmış henüz doktor ile görüşmedim ama okuduğum kadarıyla tsh yüksekliği düşüğe sebep oluyormuş bu doğrumu başına gelen varmı? Lütfen bilen biri yazabilirmi

Kızlar 6 haftalık hamileyim ve tsh değerim 5.50 çıkmış henüz doktor ile görüşmedim ama okuduğum kadarıyla tsh yüksekliği düşüğe sebep oluyormuş bu doğrumu başına gelen varmı? Lütfen bilen biri yazabilirmi
Canım hiç dertlenme sıkıntı olmaz, benim de ilk hamileliğimde 4 küsür mü 5 mü ne idi, hemen endokrinolojiye detaylı muayeneye gidip ilaç başlamıştık. Hamilelik boyunca da takip etmiştim. Doğumdan sonra bir süre daha kullandım ve ilacı bıraktım. Şu an hamile kalmadan önce normaldi değerlerim ama doktorum hamilelik tetikleyebilir hamilelik esnasında değişebilir tekrar bakarız dedi. Yumurtalarken baktırdım düşün şu an değişebilirmiş.
Zeka geriliği fln bir sürü şey yazıyor hiç takma kafana benim oğlum şu an 4,5 yaşında ve herşey çok yolunda.

Endokrinolojiye gidip hemen ilaç başlayın ben de de tsh yüksekliği başlamıştı geçtiğimiz ağustos ayında, epey yükselmişti benim. Doktor ilaç yazdı, başladım her gün kullanıyorum hâlâ. Erken farketmeniz iyi olmuş.

Canım hiç dertlenme sıkıntı olmaz, benim de ilk hamileliğimde 4 küsür mü 5 mü ne idi, hemen endokrinolojiye detaylı muayeneye gidip ilaç başlamıştık. Hamilelik boyunca da takip etmiştim. Doğumdan sonra bir süre daha kullandım ve ilacı bıraktım. Şu an hamile kalmadan önce normaldi değerlerim ama doktorum hamilelik tetikleyebilir hamilelik esnasında değişebilir tekrar bakarız dedi. Yumurtalarken baktırdım düşün şu an değişebilirmiş.
Zeka geriliği fln bir sürü şey yazıyor hiç takma kafana benim oğlum şu an 4,5 yaşında ve herşey çok yolunda.
Ay çok teşekkür ederim içim rahatladı internette yazanlar gerçekten çok korkutuyor. Hemen doktorumla görüşeyim. Allah bağışlasın bu arada🤍

Endokrinolojiye gidip hemen ilaç başlayın ben de de tsh yüksekliği başlamıştı geçtiğimiz ağustos ayında, epey yükselmişti benim. Doktor ilaç yazdı, başladım her gün kullanıyorum hâlâ. Erken farketmeniz iyi olmuş.
Evet iyiki erken farkettim çok teşekkür ederim hemen doktora gidicem

Endokrin ilaca başlatır canım ilaçla düzelir

Bende bugün öğrendim 9 haftalığım 4.00 çıktı benimde. Zeka geriliği falan yazıyor çok üzüldüm. Bugün perinatog bana Euthyrox 25 verdi günlük kullan diye size Kaçlık verdiler ilaç

Kaçıncı haftada öğrendiniz

Kaçıncı haftanda kaç çıktı

Ben 25’le öğrendim. İlaca baslamıştık evet düşük olabiliyor 2 düşüğüm olmuştu tsh dan olmuş olabilir belkide.

İlk haftalardı. Sonra düşmedi tabi ilacı yükselttiler. Siz de geç kalmış sayılmazsınız
Ya beni çok korkuttular bebekte zihinsel sorun yapıyor diye. 9. Haftamdayım bugün öğrendim. Kadın doğum doktorum 25 lik Euthyrox ile başla dedi yarın. 25 doz az değil mi ki
Ya da bebeğe bir şey olup olmadığının garantisi yok. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Tüp bebek doktorum bakmadan transfer etti. Eski testime bakmıştı transfere yakın test yapmadı çöm kızgınım

Ya beni çok korkuttular bebekte zihinsel sorun yapıyor diye. 9. Haftamdayım bugün öğrendim. Kadın doğum doktorum 25 lik Euthyrox ile başla dedi yarın. 25 doz az değil mi ki
Ya da bebeğe bir şey olup olmadığının garantisi yok. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Tüp bebek doktorum bakmadan transfer etti. Eski testime bakmıştı transfere yakın test yapmadı çöm kızgınım
Endokrin doktoruna ya da dahiliyeye gidin onlar iyi doz ayarlıyor

Ya beni de çok korkuttular ama dahiliye dedi ki gebelikte zaten yükselir, daha fazla ihtiyaç duyuyorsun şu an dedi. 6.50’yle gittim 6. haftada. Korkma dedi ama ilaç başlayalım dedi. 75 mg ile yavaşca düşürücez birden değil dedi.

Endokrin doktoruna ya da dahiliyeye gidin onlar iyi doz ayarlıyor
5 gün sonra gidicem. Randevu aldım. Bu 5 günü boş geçirmemek içinde 25 lik kullanıcam kadın doğumcumun verdiğini. Benim koktum minik koalama bir zararı olmuş mudur aslında. İnterntre çok kötü şeyler dönüyor. Bebeğin akıl sağlığı hk 😞

Back
X