Doğuma Hazırlık Hamileyim veçok kötü grip oldum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ceylinaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
481
1
46
Diğer
Kızlar çok kötü grip oldum ilaçta kullanamıyorum ya nasıl geçicek bu hastalık önerisi olan varmı neler yapayım

Kızlar çok kötü grip oldum ilaçta kullanamıyorum ya nasıl geçicek bu hastalık önerisi olan varmı neler yapayım

çok geçmiş olsun canım bende çok ağır grib olmuştum çok zor atlattım dikkat et evet dediğin gibi antibiyotikde alamıyoruz allah korur meleklerimizi bol bol c vitamini al mandalina portakal yeşil sebzeler ye başka türlügeçmez allah yardımcın olsun

:

merhaba .. çok geçmiş olsun ...bende 4aylık hamileyim10- 15 gün önce berbattım.. yeni geçti ... ..

bu arada sabahları ballı sıcak süt içtim ...sonra öğlen ılık limonlu ballı su ..ıhlamur tarçınlı limonlu ... pastil yasak diye olips mentol kullandım .. ve bebe burun damlası verdi doktor. ayrıca boğaz enfeksiyonu için tuzlu su ile gargara yap dedi hergün ..... bol bol meyve suyu sıktık ..bunların biraz faydası oldu ..deneyebilirsin ... .

Son düzenleme:
Nevra çok teşekkür ederim canım ballı limonlu suyu ballı süt bolca meyve ve meyve suyu içiyorum banamısın demiyor ıhlamur falan deneyim grip zordu normalde hamilelikde dahada zor hiç halim yok bebişimin odasını hazırlıcaktım hiç keyfim yok

Nevra çok teşekkür ederim canım ballı limonlu suyu ballı süt bolca meyve ve meyve suyu içiyorum banamısın demiyor ıhlamur falan deneyim grip zordu normalde hamilelikde dahada zor hiç halim yok bebişimin odasını hazırlıcaktım hiç keyfim yok

senin hamileleğin ne kadarlık ... doğuma az kaldı heralde oda falan hazırlıkları başlamış

Son düzenleme:
aynen bende öyle düşünüyorum üç beş haftaya bitiririm bütün hazırlığını inşallah teşekkür ederim hayatım Rabbim bütün herkesin yardımcısı olsun inşallah tabi benimde güç versin inş.bizlere

bende hamılelegimin 3. ayını bitirdigimde grip olmuştum ama çok agır geçti bebege bişe olmasından korkmuştum doktora gittim hiç bulantım olmamıştı halada olmadı hamılelegim boyunca o hastalık esnasında ani bi ter boşalmasıyla kusma başladı oyle boyle dğeil ama kendimi lavabodan çıkaramıodum mecbur gittik doktora once kadın doguma direk beebege baktılarodada serindi doktorun yardımcısı bile rahatlamışsındır herhalde dedi hastanede bile lavabonun kapısından ayrılamıştım ama bu sadece gripten meger ateşim yukseliomuş ateşime falan baktılar bira daha yuksek olsaydı serum takıcaklardı ucundan dondum antibiyotik verdiler ateş duşurucu bebege zararı olmıcak şekilde zaten 3 6 ay arası risksiz donem eve geldim ılık duşla sirkeli bezle falan ateşimi kontrol altına aldım bogazın için bogazın yandıkça balın içine limon sık iç çok ama çok ii gelio burun damlası verırlerse kesinlikle kullanma mentollu şekerler acıyo diger arkadaşların dedigi gibi bol bol c vitamini al

cnm sen hamılelıkle ılgılı bolumlerın hepsıne aynı konuları mı acıyorsun yoksa ben dejavu mu yasıyorum :52:

hayatım evet burda açmıştım cevap gelmemişti sonra orda açtım öyle canım ama herkese teşekkür ediyorum elimden geldiğince söylediklerini yapıyorum.

Back
X