Hamileyim yardımınıza ihtiyacım var 🥲

Ktgba0602

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
510
98
53
25
Kızlar bugün gecikmenin 3.gunu aşırı göğüs ağrım var ve hafif beyaz akıntım var
test yaptım pozitif çıktı. Bugün de gittim tahlil verdim beta 15 çıktı sizce normal mi ultrasonla gözükmedi alttan bakmak istedi bende uygun olmadığını söyledim. doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi sizce sağlıklı bir gebelik mı ? Rahme yerleşmesi için ne yapabilirim ?

Eklentiler

• IMG_20250815_095326_310.webp
    IMG_20250815_095326_310.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 20
test yaptım pozitif çıktı. Bugün de gittim tahlil verdim beta 15 çıktı sizce normal mi ultrasonla gözükmedi alttan bakmak istedi bende uygun olmadığını söyledim. doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi sizce sağlıklı bir gebelik mı ? Rahme yerleşmesi için ne yapabilirim ?

Normal cnm doktor bisey demedi mi Gec dollenme olmus sende

Benimde 17 cikmisti sonra 12 ooldu kimyasal gebelik gecirdim sizinde 3 gün gecikmeye göre betanız düşük bence ama insallah benjm yaşadiğımı yaşamazsiniz bebeğiniz tutunur size ve sağlıklı bi gebelik gecirirsiniz

Back
X