Hamileyim yardımınıza ihtiyacım var

Ktgba0602

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
510
98
53
25
Kızlar bugün gecikmenin 3.gunu aşırı göğüs ağrım var ve hafif beyaz akıntım var
test yaptım pozitif çıktı. Bugün de gittim tahlil verdim beta 15 çıktı sizce normal mi ultrasonla gözükmedi alttan bakmak istedi bende uygun olmadığını söyledim. doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi sizce sağlıklı bir gebelik mı ? Rahme yerleşmesi için ne yapabilirim ?

Eklentiler

• IMG_20250815_095326_310.webp
    IMG_20250815_095326_310.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 19
Geç döllenme olduğu için beta düşük çıkmış olabilir alttan bakmak istemesi saçma geldi açıkcası 2 gün arayla 3 4 kere kan verip betanızı takip edin derim daha sonra kadın doğuma randevu alın bence 5 6 hafta öncesi kese görünemeyebiliyor

Kızlar bugün gecikmenin 3.gunu aşırı göğüs ağrım var ve hafif beyaz akıntım var
test yaptım pozitif çıktı. Bugün de gittim tahlil verdim beta 15 çıktı sizce normal mi ultrasonla gözükmedi alttan bakmak istedi bende uygun olmadığını söyledim. doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi sizce sağlıklı bir gebelik mı ? Rahme yerleşmesi için ne yapabilirim ?
Alttan görünmesi için betanın 1500 olması lazım normal ultrason içinde 2500 3000 civarı olması gerekiyor sen 2 gün sonra tekrar beta ver artış varsa daha çok çok küçük 1 hafta 10 gün sonra git kadın doğuma bence

Geç döllenme olduğu için beta düşük çıkmış olabilir alttan bakmak istemesi saçma geldi açıkcası 2 gün arayla 3 4 kere kan verip betanızı takip edin derim daha sonra kadın doğuma randevu alın bence 5 6 hafta öncesi kese görünemeyebiliyor
2 gün sonra tekrar beta vereyim ozaman

Back
X