hamileyim yardımmmm

Everdeen

pamuğum selenim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
2.511
1.460
Kızlar içimi rahatlatın.26.01.de hamile oldugumu öğrendim beta hcg 320.3 sonra ilk muayene için devlet hastanesine gidiyim sonra özelden doktorumu seçerim dedim 28.01.de gittik bhcg 678.6çıktı ulturasonda kese görünmedi.sonra doktor ne dedi anlamdm bile tüm tahlillerim normal çıktı belki dış gebeliktir dedi neye göre dedi anlamdm beni diğer şubelerine gönderdi okadar çok ağladm ki.orda bana vajinadan ultrasonla bakacaklarını söylediler bende kabul etmdm çıktım zaten berbat bi yerdi saygısızlar her içeri giren kadına kötü davranıyolar.bizde eşimle eve geldik ne ilaç yazdılar ne bişey dediler tansiyonumu kilomu bile ölçmediler.eşimle çok üzüldük eşimde kızdı ne işimiz var orda diye.özelden randevu aldk ptesi gitcem ama alttan muayeneden korkuyrm istemyrm.bazen miğdem bulanyr ama durumum çok iyi sadece çok uyyrum bazen.beni çok üzdüler konuyla ilgili hiç birşey bilmiyrum yardım edin bana. Hamileyim diye sevinemdim bile.bebeğime bişey olurmu:KK43:(

Kızlar içimi rahatlatın.26.01.de hamile oldugumu öğrendim beta hcg 320.3 sonra ilk muayene için devlet hastanesine gidiyim sonra özelden doktorumu seçerim dedim 28.01.de gittik bhcg 678.6çıktı ulturasonda kese görünmedi.sonra doktor ne dedi anlamdm bile tüm tahlillerim normal çıktı belki dış gebeliktir dedi neye göre dedi anlamdm beni diğer şubelerine gönderdi okadar çok ağladm ki.orda bana vajinadan ultrasonla bakacaklarını söylediler bende kabul etmdm çıktım zaten berbat bi yerdi saygısızlar her içeri giren kadına kötü davranıyolar.bizde eşimle eve geldik ne ilaç yazdılar ne bişey dediler tansiyonumu kilomu bile ölçmediler.eşimle çok üzüldük eşimde kızdı ne işimiz var orda diye.özelden randevu aldk ptesi gitcem ama alttan muayeneden korkuyrm istemyrm.bazen miğdem bulanyr ama durumum çok iyi sadece çok uyyrum bazen.beni çok üzdüler konuyla ilgili hiç birşey bilmiyrum yardım edin bana. Hamileyim diye sevinemdim bile.bebeğime bişey olurmu:KK43:(

zaten doğru düzgün ilgilenmemişler bile, pazartesiye kadar sabredin, onların baktığına güvenme içini ferah tut,inşallah normal gebeliktir

İnşallah.neyim anormalde böyle dediler anlamadım ki.çok üzgün
zaten doğru düzgün ilgilenmemişler bile, pazartesiye kadar sabredin, onların baktığına güvenme içini ferah tut,inşallah normal gebeliktir
İnşallah.neyim anormalki öyle dediler gayet normalim.dış gebelik belirtileri falan yokki zaten bende

İnşallah.neyim anormalde böyle dediler anlamadım ki.çok üzgün

İnşallah.neyim anormalki öyle dediler gayet normalim.dış gebelik belirtileri falan yokki zaten bende

o yüzden içini ferah tut sen,duanı oku,malesef devlet hastaneleri böyle bu ülkede,insanı özele mecbur bırakıyorlar

Canim benim hayirlisi olsun öncelikle dogru devletler öyle bende benzeri durumla karsilastigim için ozeli tercih ettim birincisi bebek daha küçük demekki geç döllenme olmustur belki beta hcg yukseldigine gore gün gectikce buyuyor altdan baktirmamakla çok cok iyi yapmissin acele etmeyin Sters yapma goreceksin bebegini eminim

bhcg değeri 1000 olunca bebeği ancak görebiliyorlar o da vajinal muayene ile, ben gebe olduğumu öğrendikten sonra değerim 800 küsür idi, aile hekimim 10 gün sonra git doktora dedi, internetten birşeyler okuyup canını sıkma boşuna adet geçim tarihinden 10 gün sonra doktora git ama genelde ilk muayeneler vajinal oluyor, bende de bi çok kişide de bu böyle oldu, korkma yanı bu muayeneden olur mu? Hamilesin canını sıkma

Merhaba canım öncelikle Hayırlı olsun ..Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin .. Ben de adetimi 8 gün gece gitmiştim özele gittim direk bhcg 1800 civariydi sanırım zaten 2 aya gelene kadar bebek karından görünmez kardeşim ben ilk 2 muayenede de vajinal ultrason a girdim .. Allah şükür bi sıkıntı olmadı .. Ayrıca Dr tehlikeli bi durumda gereğini yapıyor zaten ama öyle Dr lar da varki bizleri boyle herşeyden korkar hale getiriyorlar .. İçini ferah tut canım ins bu mucizeyi veren Rabbim hayirlisiysa tamamına erdirir. Ben 5 haftalıkken kalp atışını duymuştum alttan ultrason da ama karından kese bile görünmez dedi Dr alttan ilk muayenede 4 haftalıkken de keseyi görmüştük hamdolsun .. Dediğim gibi bebegin daha çok küçük büyük ihtimal gideceğini Dr da alttan bakacaktır rahat ol bisey olmaz Allahın izniyle dikkat et kendine Allaha emanet ol canim

X