- Konu Sahibi ceycey4444
-
Merhaba 3 bucuk senedir bi firmada calisiyorum suan 24 haftalik hamileyim isverenim bana kidemini verelim bide cikis kodunu işveren tarafindan diyelim.issizlik maasinida al 2 cocukla calisamazsin dedi. Bende dogumdan sonra calismak istemiyorum sizce sadece kidemi alip cıkmak mantiklimi ne yapmaliyim sizce
Ne ayıbı yaHepinize tesekkür ederim aklım cok karışık hem vefa borcum var gibi hissediyorum beni dusundugu icin acaba ihbar arti 4 maasda istesem kabul edermi ayip olurmu
Saol kuzum soyledigini cikartmicam aklimdan Allah razi olsunNe ayıbı ya
Dunya ayıp dunyası degıl, hakkını istersen lutfen utanma.
İş hayatında vefa borcu olmaz.Hepinize tesekkür ederim aklım cok karışık hem vefa borcum var gibi hissediyorum beni dusundugu icin acaba ihbar arti 4 maasda istesem kabul edermi ayip olurmu
şimdi çıkmamı istiyolar sadece kıdem verip kuzumBen alıp çıkın hem enaz 6 ay maaş alıcaksınız hem tazminat, doğumdan snr çıksanız doğum parası ne kse tutacakki ya kafa kafaya gelir, yada onların teklifi mantıklı, hem çıkıp doğuma kdr dinlenip hazirliginizi yaparsiniz, bi hesap yapin maasiniza göre
İhbar tazminatı vermek zorunda; işe iade davası açsanız kazanırsınız. Ama çalışmak istemiyorsanız, kendiniz çıkacaksanız, kabul edebilirsiniz.
1500 işçi var kuzumİşe iade için işyerinde istihdam edilen işçi sayısı en az 30 olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?