Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inş canim bugün başladı kahve rengi akıntı yoğunda nedenkiAmin İnşallah kan ver dikkat et bebeğine bi şey olmasın
Adetin geçmiş miydi kimyasal gebelik olabilir yada yerleşme kanaması olabilirInş canim bugün başladı kahve rengi akıntı yoğunda nedenki
Canm gözün aydın Kaç günün geçti peki soğan suyunu ne zaman uyguladın bende suan içiyorum 7 gün oldu başlayalıBu sabah test yaptım çift çizgi cıktı kan vermedim bilmiyorum galiba hamileyim![]()
21 gün geçti canımAdetin geçmiş miydi kimyasal gebelik olabilir yada yerleşme kanaması olabilir
Canim inş hayırlısı oluur. Adetim 21 gün geçti 3 yıldır istiyoruz olmuyor ağustos ayında başladım işte ondan sonraki âdetlerim düzenli geldi bu ay gelmedi olmuyor diye test yapmadım eşimin ısrarıyla sabah kalkar kalkmaz yaptım ve çift çizgi .. ama kan vericem inanamıyorum çünküCanm gözün aydın Kaç günün geçti peki soğan suyunu ne zaman uyguladın bende suan içiyorum 7 gün oldu başlayalı
Hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına sarısı başıma insallahCanim inş hayırlısı oluur. Adetim 21 gün geçti 3 yıldır istiyoruz olmuyor ağustos ayında başladım işte ondan sonraki âdetlerim düzenli geldi bu ay gelmedi olmuyor diye test yapmadım eşimin ısrarıyla sabah kalkar kalkmaz yaptım ve çift çizgi .. ama kan vericem inanamıyorum çünkü
Amin amin canım hayırlısı artık... Kan sonucunu görene kadar inankiorum sanki :))Tebrikler canım. Adetin 21 gün geçtiyse bebek 6 haftalıgı bulmuştur.insallah keseyi de bebisi de görürsün yarın
Canım gözün aydın :) pkos mu vardı sendeAmin canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle
Evet caniimCanım gözün aydın :) pkos mu vardı sende
Ay ne güzel ya 3 yıl mı bekledin çok sevindim :)) sadece soğan suyuyla mı hamile kaldın canım öncesinde klomen iğne aşılama falan oldu muEvet caniim
Adetin geçmiş miydi kimyasal gebelik olabilir yada yerleşme kanaması olabilir
Yok kuzum ağustosta soğan kuru yaptım işte simdi hamilyimAy ne güzel ya 3 yıl mı bekledin çok sevindim :)) sadece soğan suyuyla mı hamile kaldın canım öncesinde klomen iğne aşılama falan oldu mu
Simdi geldim acilden kan verdim tebrikler anne oluyosunuz dedi :)Canım gözün aydın :) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Kahve rengi akıntı olabiliyor gebelikte,bazen zararlı bazen zararlı olmayabilir doktora gittiğin zaman hemen söyle bunun önlemini alırlar. Benim de ilk ay olmuştu risk yoktu ama yine de progestan verildi ne olur ne olmaz. Dinlen kendini yorma :)
Biran önce de kadın doğum uzmanına gidip testini yaptır :)