Hamileyim

Ommaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
11
7
1
Arkadaşlar herkese iyi geceler bu saatte uyuyamadım içim yanıyor 4 haftalık gebeyim eşimden dhaa yeni boşandım o kadar zor bi evliliktiki Allah kimseye göstermesin herkesin bi imtihanı suan gebeyim ve aldırmam gerekiyor. Fiyat bilgisi tanıdık doktoru olanlar bana acil yardım etsin Allah rızası için

Doguramam kızımı daha yeni doğurdum hayatımızı mafetti yeni boşandım doğurup nasıl bakıcam zaten hayatımı mafetti ben nasıl bakıcam

İnsanın basına gelmeden anlamıyo suan ben uçurumun kenarında gibiyim benım dhaa kızım küçük ben hamileyken dayak yiyen bi kadındım o cocugu getiremem dünyaya zaten bizim yanlış evliliğimiz kızımıda bitirdi ona güzel gelecek sunmadım karnımdakini aslaa doguramam yapamam ona cesaretim Yok bnm gücümde yok bebek doğurmak onemli değil Allah’ın emaneti ahlaklı güzel iyi yetiştirmek önemli yapamam

Doguramam kızımı daha yeni doğurdum hayatımızı mafetti yeni boşandım doğurup nasıl bakıcam zaten hayatımı mafetti ben nasıl bakıcam
Merhaba lar .bu konuyu buraya actin ama bence daha da moralin bozulacak. Cunku bu bebek olayi cok hassas bir konu bunu kendi vicdanin ve mantiginla cozmelisin kurtaji yapan doktor. Muhakkak babanin rizasini da almak zorun da yani imzasini bu olay 3 kisiyle gerceklesiyor doktor anne ve baba ..anlatabildimmi..

İnsanın basına gelmeden anlamıyo suan ben uçurumun kenarında gibiyim benım dhaa kızım küçük ben hamileyken dayak yiyen bi kadındım o cocugu getiremem dünyaya zaten bizim yanlış evliliğimiz kızımıda bitirdi ona güzel gelecek sunmadım karnımdakini aslaa doguramam yapamam ona cesaretim Yok bnm gücümde yok bebek doğurmak onemli değil Allah’ın emaneti ahlaklı güzel iyi yetiştirmek önemli yapamam
Tamamda neden korunmadin minicik yavruna kiyacaksin. Korunma yontemi cok eskiler gibi degilki simdi

Kizinin yuzune bak onun canina kiyabilrmisin karnindaki kizinin aynisi valla o hamileyken yenilen dayak var ya onu bende yedim kac kere ama senin gibi yapmadim bide dusuk tehlikesi atlattim karnim burnmda calistim ayagimin ustunde saatlerce isten eve gelip evle ugras ise git vs o dusuk riskinde cocugum dusmesin die doktorun odasinda az aglamadim benimde pskolojimi alt ust ettiler neler atlattim ama bebgimin canina kastedmedim aksine cirpindim cok sukur saglikli.sihhatli dogurdum gece gunduz tek basima.bakiyorum sozde babasi babannesi flan bi tarflarinda pireler ucusuyo yapmayin Allah askina sizi yaratana asilik bu yaptiginiz kendinjzde hayat sartlariniz ne olursa olsun bu hakki görmeyin

Kizinin yuzune bak onun canina kiyabilrmisin karnindaki kizinin aynisi valla o hamileyken yenilen dayak var ya onu bende yedim kac kere ama senin gibi yapmadim bide dusuk tehlikesi atlattim karnim burnmda calistim ayagimin ustunde saatlerce isten eve gelip evle ugras ise git vs o dusuk riskinde cocugum dusmesin die doktorun odasinda az aglamadim benimde pskolojimi alt ust ettiler neler atlattim ama bebgimin canina kastedmedim aksine cirpindim cok sukur saglikli.sihhatli dogurdum gece gunduz tek basima.bakiyorum sozde babasi babannesi flan bi tarflarinda pireler ucusuyo yapmayin Allah askina sizi yaratana asilik bu yaptiginiz kendinjzde hayat sartlariniz ne olursa olsun bu hakki görmeyin
Helal olsun sana kiz annelik budur biraz agir olacak ama korunma onlemi almadan beraber olurken hamile kalirsam diye aklina gelmedi galiba youtube de izledim parcalayarak aliyorlar o bebekleri izle bence oda senin evladin mucadele et o sabiyi aldirma

Helal olsun sana kiz annelik budur biraz agir olacak ama korunma onlemi almadan beraber olurken hamile kalirsam diye aklina gelmedi galiba youtube de izledim parcalayarak aliyorlar o bebekleri izle bence oda senin evladin mucadele et o sabiyi aldirma
Ne olirsa olsun kürtaja karsiyim o videolari gordum ne zamn gorsem yavruma sarilip aglarim o yuzden bidaha izlemiyorum hamile deilken bile dayanamzdim bide simdi anne oldum ya dahada hassaslastim bence bahane yok rabbim verdi ellbet bi bildgi var oyle deilmi

Sanırım bende cesaret edip aldırmamıcam :( umarım herşey güzel olur

Bosanmanin verdigi yikimla ve kotu evliligin verdigi yorgunlukla boyle dusunuyosun ama bak gececek hersey yapma ailen yokmu konusmadinmi onlarla kizini sana mi verdi mahkeme kac yasinda maddi olanaklarinmi yetersiz ayni sehrdwmisiniz eski esinle yani tam olarak ne durumdasin suanda kürtaja takildin

Ne olirsa olsun kürtaja karsiyim o videolari gordum ne zamn gorsem yavruma sarilip aglarim o yuzden bidaha izlemiyorum hamile deilken bile dayanamzdim bide simdi anne oldum ya dahada hassaslastim bence bahane yok rabbim verdi ellbet bi bildgi var oyle deilmi
Tabikide istemiyorsan korunacaksin. kan pihtisi ama rahme dustugu anda bebek diyoruz. Allahin verdigini allah alir.Benim ikinci oglumda bir lere korunmadim hamile kaldim saskindim beklemedigim zamanda ogrendim ama kesinlikle aklima aldirmak gelmedi allah lorusun oburune birsey olur onun vebalini ben odeyemem obur tarafta

Bide ben deilim kurtaj isteyen aldirmadim cocigumu.2 . Olsa onuda aldrmam

Sanırım bende cesaret edip aldırmamıcam :KK43: umarım herşey güzel olur
Aldirma nolur onu veren Allah rizkini da verir yardimini ds gonderir sen Allaha sigin dua et en buyuk yardimci Allah. Kiyma evladina nolur atan kalbini durdurma

Ben 19 aydır bunun hayaliyle yatıp kalkiyorum valla sizi anlamış değilim bu zor zamanlarında evlatlariniz ilaç gibi gelir size yapmayın sakin kıymayın

Back
X