- 13 Mart 2015
- 189
- 98
- 298
- 36
- Konu Sahibi kindergarten teacher
-
Aminn inşallah siz deHayırlı olsun Sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah
ben aydina daha yakinim aslinda.belki aydin merkeze tasinabilirizHadi hayirlisi
Nerde oturuyorsunuz
Hadi hayırlısı
Nerede yaşıyorsunuz ben İzmir deyim henüz bir doktor secemedim
Teşekkür ederimhayırlı olsun cnm
Ben de istiyorum ben deeKızlar bende hamileyim Rabbim herkeze nasib etsin insallahhhhh
Inşallah canım Rabbim sanada nasib etsin insallahhhhhBen de istiyorum ben dee
AminnnnnnnnnInşallah canım Rabbim sanada nasib etsin insallahhhhh
Ayy ne güzel tebrik ederim
Ben de Ağustos annesi olmak çok istemiştim. Çok severim çünkü aslan burçlarını ne yazık ki bana kısmet olmadı.
Sizin adınıza çok ama çok sevindim. Maşallah sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün
Teşekkür ederim en kısa zamanda darısı başınıza
Ben de Ağustos annesi olmak çok istemiştim. Çok severim çünkü aslan burçlarını ne yazık ki bana kısmet olmadı.
Canim doktorunu bir daha aramani tavsiye ederim. Belki progestana baslatir. Biz sana ne kadar korkma desekte olmaz simdi hic birseyin sorumlusu olmak istemeyiz. Sen elinden geleni yap canim . Eger doktorun cevap vermiyorsa en yakin ozel hastaneye veya acile git tatlimKızlar merhaba ben 5 hafta 5 günlük hamileyim ve bu sabah çok açık su gibi pembemsi bi leke geldi doktoru aradım ama ulaşamadım sizce yerleşme kanamasımıdır yaşayan var mı aranızda düşük tehlikesi olur diye çok korkuyorum
Benimde bugün aynı şekilde lekelenme oldu benimkde 5 artı 4 umarım yerlesmedirKızlar merhaba ben 5 hafta 5 günlük hamileyim ve bu sabah çok açık su gibi pembemsi bi leke geldi doktoru aradım ama ulaşamadım sizce yerleşme kanamasımıdır yaşayan var mı aranızda düşük tehlikesi olur diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?