Hamileyim:(

Vay arkadaş ya 4 senede 6 tüp bebek tedavisi 2 aşılama 2 ameliyat vitaminler arı sütleri amuda kalkmalar denemediğim şey kalmadı anca hamile kaldım
Korunurken nasıl hamile kalınıyor hayretim şaşmakla kalmıyor ağzı açık kalıyor nası yaa:işsiz:

Çünkü tüm yorumları okuyorum ve herkes maddiyat olarak yaklaşmış olaya ... Açlıktan ölenleri örnek vermişsiniz mesela peki durumu kötü olup da şimdi düzelen kimse yok mu neden onların örnekleri verilmemiş?
Kaç kez anlatayım bilmiyorum ama yanlış okumuşsunuz. Ben tamamen "rızkıyla gelir" sözüne ithafen açlıktan ölen bebeklerden bahsettim konu sahibinin bebeği açlıktan ölür şeklinde değildi!!!!

Pozitif çıksaydı maddi açıdan çok mu uygun bir zamandı hayır,ev kredisi var 9 ay sonra bitecek ama olsaydı acımızdan ölür nüydük hayır

Yani maddi yetersizlik dediğimiz seyde göreceli
Para mezara gitmeyecekse mutlaka gidiyor zaten. Bebek yoksa ev için çalışıyorsun, araba için çalışıyorsun, gezmek için tatil için çalışıyorsun. Çocuk geldiyse geri gönderilmez bana göre. Bir yol bulunur. Yinede Allah isteyenlere nasip etsin diyelim.

Vay arkadaş ya 4 senede 6 tüp bebek tedavisi 2 aşılama 2 ameliyat vitaminler arı sütleri amuda kalkmalar denemediğim şey kalmadı anca hamile kaldım
Korunurken nasıl hamile kalınıyor hayretim şaşmakla kalmıyor ağzı açık kalıyor nası yaa:işsiz:

İşte herkesin tabi inanç şekli farklı . Bende öyleyim bebek istiyorum olmuyor. Hz. ALLAH işte kime can vereceğine kendi karar veriyor ... bu bir mucize değil de nedir

Bu kadar masraf yaptığına göre, Sabancı'nın akrabası olmalısın.

:)

İşte herkesin tabi inanç şekli farklı . Bende öyleyim bebek istiyorum olmuyor. Hz. ALLAH işte kime can vereceğine kendi karar veriyor ... bu bir mucize değil de nedir
Aynen cnm Rabbim ol deyince her şekilde oluyor işte
Vermeyecek olduktan sonra da neyaparsan yap herşey onun yazdığı vakitte oluyor

Konu sahibinin istediğini nereden çıkardınız ben burada kürtaj olmuş bir kadına "nerede kaça yaptırdınız" diye sorduğunu gördüm de. Üstelik anne olmak isteyen bir kadını kimse vazgeçiremez. Siz üstünüze vazife edinmişsiniz ama ben ortada öyle bir durum göremiyorum.
Haklısınız bende iki saat ağladım bi guldum bi ağladım ama ne yapayım . Öyle bir sınavın içindeyim ki anlatamam

Bende aldırmayalım diyerek etkilemek istemiyorum
Bu yorumlardan çıkardım bu vazifeyi. Konu sahibi aldırmayanlar tarafından ikna edilmek, aldıranlar tarafından da gönül rahatlatmak istiyor. İnsanı bazen 1 cümle etkiliyor, fikrini değiştiriyor. Ben doğru bildiğimi yazayımda belki bir şekilde dokunurum.

Ben de tam bunu yazacaktım
Bi bize denk gelmiyor böyle anlamadan hamile kalmalar
Bir arkadaşım emzirirken+korunurken+tek yumurtalığı çalışmıyorken hamile kaldı.
İlk doğumu da ikizdi.
Acaba bebekler yolunu mu şaşırıyor diye düşünmeye başladım. o_O

İlk doğumdan sonra 2. Ye asla derken, burada arkadaşların gebelik takvimlerinde içten içe mutlu olurdum. Sonuç 3 çocuk ve iyi ki 3 tane :)
Bende sizin izinizden geleceğim. Dün gibi aklımda doğumhanede “bi daha asla çocuk yapmayacağım. Çıkarın beni burdan” dediğim. Ama yanıyorum çocuk için. :emir_bebek:

ben her doğuran çok vicdanlı kürtaj yaptıranlar da vicdansız bebek katilleri diyenler için yazdım
ve cidden her böyle konuda böyle aşağılayıcı bebek katili gibi yorumlardan çok sıkıldım

burada hepimiz kadınız
ileride kimin ne olacağı belli değil
bebeği kendini zehirlediği için aldırmak zorunda olanlar oluyor
sakat doğacağı ve bir doktorun deyimiyle yaşayan ölü olacağı için aldırmak zorunda olan oluyor
şu mesajları bir okuyun neler yazmışlar
bende madem öyle bunlar da var dedim

evet ilerde kimin ne olacağı belli değil. konu sahibi şuan durumu iyi değil ama yarın ne olacağını bilmiyor... kimse bunu bilemez de zaten. bebeği kendini zehirleyen anne diye verdiğiniz örnek çok saçma bu durumla bunun ne ilgisi var. tabiki alınacak. kurtaja cinayet diye bakanlar emin olun bebek yaşasın anne ölsünde demezler.bu apaçık bir intihar olur çünkü. sakat olayına gelirsek sakat değil engelli denir önce bu kelimeyi doğru kullanmak gerek. sağlıklı doğan bir bebeğin yarın engelli olmayacağının bir garantisi mi var. engelli olabilme ihtimaline karşı sağlıklı doğum yapmış bir çok kadın tanıyorum ben. Herşey Allahtan gelir .... maddi durum şuan yok fakat yarın bize ne getirir yada olandan ne kadar götürür bilemeyiz. bilmediğimiz bir gelecek için bir canlının yaşam hakkını elinden almak ne kadar doğru.

O bizim beceriksizliğimiz :KK19:

Bende sizin izinizden geleceğim. Dün gibi aklımda doğumhanede “bi daha asla çocuk yapmayacağım. Çıkarın beni burdan” dediğim. Ama yanıyorum çocuk için. :emir_bebek:
Hatta 2. 3. çocuğu yapanların deli olduğunu düşünüyordum yeni doğum yaptığımda :)

Rabbim isteyene nasip etsin.

Valla kız bi haltı beceremedik kucakla para döktük zorla oldurduk Allaha şükürler olsun da valla kazayla hamile kalıyorum yazısını okuyunca tüğlerim dikeliyo:KK34:
Istedigin cocuk sayisina ulasinca sende ole dusunursun cnm tedaviyle hamile kalmis olsan bile.. Allahim her isteyene versin

Back
X