Hamileyim:(

Tam yeni bir ise girmişken ve ise ihtiyacımız varken şimdi nasıl yaparım ki bir hakkım var mı duysalar çıkarırlar beni daha bi hafta oldu gireli

Bu yasak değil mi? Daha geçen gün bir haber vardı kadın hamile diye işten çıkarılmış, kadın dava açmıştı ve kazandı.

Üç test yaptım hep çift çizgi .Korunmamiza rağmen hamil e kaldım . Maddi olarak hiç hazır değiliz. Daha 9 aylık evliyiz doğurursam hiç iyi şeyler olmaz aldırmakta beni çok korkutuyor nr yapacagimi bilemiyorum . Aranızda böyle bir dönemden geçen ya da aldıran varsa yaşadıklarınızı paylaşır mısınız çok kararsızım eşim aldırmaktan yana

Yapmayın Allah aşkına, ne aldırması! Allah onu size rızkıyla bağışlar inşallah. Kıymayın o masum cana..

Ciddi misin ben de sanki öyle şey hissediyorum gibi:KK43:

ultrasonda duyarsın onu

aileniz yardım etmez mi?

çocuk olunca ona hediyelerde gelir vs bir şekilde idare edersiniz

yeni evliyim dedin altınların durmuyor mu onları bozarsınız ne bileyim bir şey olur

Ciddi misin ben de sanki öyle şey hissediyorum gibi:KK43:
Kalp atışını siz hissedemezsiniz :))) küçücük onun kalbı pit pit atıyordur tabiki:)
Ya tek sorin maddiyatsa ayarlarsınız ya yemeği zaten Allahtan onun, birşeylerden kısarsaniz halledersiniz, zaten çevresinde üst baş çok geliyor .

Maddi olarak hazır miydiniz peki?

çok çok büyük bir maddi gücümüz yoktu ama imkanlarımız çok kısıtlı da değildi Allah'a şükür
bir de 2. çocuktu, mama sandalyesi, araba koltuğu vs duruyordu hala görümceme vermek için
fakat ben de iş hayatımdan vazgeçmek zorunda kaldım

emin misiniz sizi işten çıkaracaklarına?
ben ilk çocuğuma işteki 6. ayımda hamile kalmıştım, çıkarmadılar, çalıştırdılar, her türlü iznimi kullandırdılar, işe geri döndüm vs vs
bir de, sizin gözünüz çok yükseklerde değil ise bebeğin bez masrafı çok fazla oluyor ama gerisi hallediliyor bir şekilde

bilmiyorum bunu yazmak kurallara uygun mu ama
eğer çok çok ihtiyacınız olur, çok zor durumda kalırsanız, ben dahil buradan bir çok arkadaşın size bez, mama vb yardımlarda bulunacağından da emin olabilirsiniz
çocuk kıyafetleri, özellikle bebek kıyafetleri çok az kullanılıyor ve genelde tertemiz kalıyor
çevrenizde bebeği olmuş olan varsa kıyafetlerden de tasarruf edebilirsiniz

Kk ya da bu konuyi açmak büyük cesaret sonu kapanmayla biter genelde :KK51: bu kadar ziyaretçi ve üyede çok ilginç :KK17:

Bebek rızkıyla geliyorsa nasıl bu kadar çok aç çocuk ve aç bebek var dünya üzerinde?

Garip hurafelere inanmayın, kendinize inanın. Bakabilirim diyorsanız, onu gerçekten istiyorsanız gerekirse 2 kat çalışırsınız. Ama kimse size bebeğiniz olacak diye gökten para yağdırmayacak. Bu sadece sizin verebileceğiniz bir karar. Belki yardım da alabilirsiniz ondan emin değilim ama çok iyi düşünün derim. Ve eğer doğurmaya karar verirseniz hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
İş yeri hamilesiniz diye çıkaramaz, ama 2 ay deneme süresi var. Başka bir sebep öne sürerek çıkabilirler, hamile olduğunuzu öğrenince.

Etik değil belki ama deneme süresi geçtikten sonra söylerdim hamile olduğumu, ben olsam.

Eğer doğurmaya karar verirseniz.

bence bunu yapmasın
bebek gibi temiz bir olaya, böyle bir saklama, gizleme karıştırmasın
konu sahibi dürüst olsun, Allah hayırlısını verir tiyatral_34 tiyatral_34

Back
X