Hamileyim:(

ve ben bir düşük yaşadım 5 ay önce ve aylarca agladım hala daha içimde yara. bu denli bir acıyı biliyorum ve hala bebegım olsun dıye çabalıyorum ve bu denli cabalarken boyle aldıraym dıyenlere diyecek söz bulamıyrm !
Bosver bisey deme.
Herkesin kendi hayati ve karari.

Allah tez.zamanda kucagini doldursun canim

ve ben bir düşük yaşadım 5 ay önce ve aylarca agladım hala daha içimde yara. bu denli bir acıyı biliyorum ve hala bebegım olsun dıye çabalıyorum ve bu denli cabalarken boyle aldıraym dıyenlere diyecek söz bulamıyrm !
Kendi hayatınız ve şartlarınız farklı, diğer insanların şartları farklı. Bu kadar sığ bakmayın dünyaya.

bence bunu yapmasın
bebek gibi temiz bir olaya, böyle bir saklama, gizleme karıştırmasın
konu sahibi dürüst olsun, Allah hayırlısını verir tiyatral_34 tiyatral_34
İşten çıkarılırsa bebek gibi temiz bir olay kalmayacak ortada zira doğurması hepten imkansız hale gelecek. Bence 4. Aya kadar söylemesin. O zamana kadar alışırlar kendisine. Ha diyince kovmazlar

Tum o bahsettiklerinizden dolayi hamile kalma ihtimali duzgun kullanildigi takdirde cok düşük o yuzden geri cekilme yontemiyle hamile kalmis olmasi daha yüksek ihtimal.

Çok engin bilgilerinizden af buyurarak söylüyorum ama hiç mi prezervatif ile korunurken hamile kalmış kadın duymadınız? O yöntemleri düzgün kullandıklarını nereden biliyorsunuz orada mıydınız? Garip bir ön yargı.

Prezervatif iliskinin basindan itibaren takılırsa ve takili olmasina guvebilerek ice bosalma olmazsa koruyuculugu gayet yuksek bir yontem. Internette azicik arastirmayla da bu engin bilgiye sahip olunabiliyor. Konu sahibi ille de bu yontemle hamile kalmıştır diye bir sey demedim zaten. Geri cekilme yontemiyle hamile kalan cok insan var ona istinaden yazdim. Ilk mesajimin muhattabi da direk kendisiyken neden ustune vazife oluyor insanlarin anlayan beri gelsin.

Fakat prezervatif kullandığını düşünerek hamile kalan da pek çok kişi var ki bu kişiler sizin kendinden emin iddianızı boşa çıkarıyor. O kadar emin söylemişsiniz ki sanki şahit olmuş gibi, garip geldi.
amma uzatmışlar yahu. neyse ne

Haklısınız bende iki saat ağladım bi guldum bi ağladım ama ne yapayım . Öyle bir sınavın içindeyim ki anlatamam
Bizim planliydi ama sizin gibi bir sürü borcumuz vardı ve eşim çalışıyor sadece
Kiradayız ama ona rağmen hamileligimde canımın isteyip alamadığım hiç bir şey olmadı ki oğlum erken doğmasına rağmen her şeyi hazırdı ve en iyisini aldik şuan borclarimiz da bitmek üzere...
Evet bebek gerçekten nasibi ile geliyor
Ki korunmanıza rağmen olmuş
Her ne kadar burda rizki ile gelir deyince dalga geçseler de...
Rizki ile geliyor gerçekten o doğduğundan beri 1 kere bile sıkıntı çekmedik
Allah veriyorsa bereketini verir yardım eder...❤

Bir insan düşünün adam öldüren. Ne belalar okuruz katil damgası yer. Keyfi kürtaj olmak da bundan başka bir şey değil.. Düpedüz cinayet ya ben adam öldüreyim mi yazılsa buraya tepki ne olur. Yok ya öldürmeyin bence yazar mısınız?Allaha'a inancı olan bir insanın aklından bunu geçirmesi bile ilginç günah.. Nekadar kötü bi dönemdeyiz. bebeğimi aldırayım mı diyen bir insanı teselli etmek bile saçma. Konu sahibi aklını başına al bence bianönce. Nice çocuk sahibi olmak ısteyenler varken sana bağşedilen dünyanın en güzel duygusunu hiçe sayıyorsun.Maddiyat herşey BAHANE

Düşüncenize saygı duyuyorum ancak lütfen siz de benim düşünceme saygı duyun. Henüz beyni dahi gelişmemiş ve hiçbir şekilde acı çekmeyecek bir organizmayı aldırmanın neresi cinayetle eş değer oluyor çok afedersiniz ama? Bana kalırsa eşiniz ve siz de hazır değilseniz ve korunduysanız vicdanınız rahat bir şekilde aldırın derim. Çünkü "Allah rızkını bir şekilde verir" diyen insandan geçilmiyor çevre ama çocuğuma bakamam diyip çöpe, sağa sola atan insandan da geçilmiyor ortalık en çok da bu kadar "dindar geçinen" bir ülkede. Kürtaj cinayet değildir evet çok matah bir şey de değildir, ancak 2 kendini hazır hissetmeyen ve maddi durumu çocuk yetiştirmeye elverişsiz ebeveyndense kürtaj daha mantıklı görünüyor.

Rabbim tez vakit hayırlı evlat nasip etsin canim ❤❤

Bizim planliydi ama sizin gibi bir sürü borcumuz vardı ve eşim çalışıyor sadece
Kiradayız ama ona rağmen hamileligimde canımın isteyip alamadığım hiç bir şey olmadı ki oğlum erken doğmasına rağmen her şeyi hazırdı ve en iyisini aldik şuan borclarimiz da bitmek üzere...
Evet bebek gerçekten nasibi ile geliyor
Ki korunmanıza rağmen olmuş
Her ne kadar burda rizki ile gelir deyince dalga geçseler de...
Rizki ile geliyor gerçekten o doğduğundan beri 1 kere bile sıkıntı çekmedik
Allah veriyorsa bereketini verir yardım eder...❤
Nasıl idare ettiniz tek maaş ev kira bir sürü borç aklım almıyor

bı cana kıymaya karşı cıkmak. sığ bakmaksa evet sığ bakıyorum hahahahhahahah
Hiçbir acı çekmeyecek hatta haberi bile olmayacak bir organizma o. Size göre bebek rızkıyla geliyordur ama dünyada aç kalan, kıyafeti olmayan bebekleri görünce başınızı çevirirsiniz. Okula bile gidemeyen, mutsuz çocuklar sizin için bir fetüsten daha güzeldir. Kahkaha atacak bir şey göremiyorum durumda ama sizin tercihiniz

Back
X