Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba cnm bat ne zamandi hayirli olsunHamile olduğumu dün öğrendim. Beta hcg 300 çıktı, ne yapmalıyım kese ne zaman görünür? doktora ne zaman gideyim?
kafamda deli sorular
çok da mutluyum yihuuuuuu![]()
Ultrasona girince belli olur az cok doktorun yönlendirir seni canim 2 3 gün sora muayeneye git betanda artar ozamana epey.hiç hamile kalmadım ki normal ne anormal ne hiç bilmiyorum
Şuan tam 4 haftalık sen 5. -6. Haftada keseyi görürsünHamile olduğumu dün öğrendim. Beta hcg 300 çıktı, ne yapmalıyım kese ne zaman görünür? doktora ne zaman gideyim?
kafamda deli sorular
çok da mutluyum yihuuuuuu![]()
Hayırlı uğurlu olsunbir de......
bu beta hcg'nin iki günde bir iki katına çıkması gerekiyormuş,,, sizce bugün de gidip baktırayım mı iki katına çıktı mı görmek için??
Off hiç doktora gitmedim ya daha da randevuya çok var çok endişeleniyorum
Hayırlı olsungeç gidicem 4 aralık'a randevu aldım, ama korkuyorum umarım sağlıklıdır.
Bir de ben folik asit falan kullanmadım,kullanmıyorum. Bir sorun olur mu sizce? Doktora da 4ünde gidicem haliyle daha var.
Hayır bişey demez 3 gebelik yaşadım 3ünde de folbiol kullandım buradaki arkadaşların %99 u folik asit kullanır en yaygın olanı da folbiolDoktorun önermesi gerekmiyor mu
Kızmasın sonra bana bunu neden kullandın diye?
folbiol mg çok yüksek değil mi?Hayır bişey demez 3 gebelik yaşadım 3ünde de folbiol kullandım buradaki arkadaşların %99 u folik asit kullanır en yaygın olanı da folbiol