Hamileyim!!!

sağ olun,
19 kasımdı olmadım 1 gün geçince gittim 300 ...
dış gebelik olup olmadığı ne zaman belli olur bilgisi olan yazabilir miiiii

Diş gebelik olucaģini nerden cikardiniz herkeste bi dis gebelik korkusu var bende dahil :))

Keseye gormeye gittiğinizde oda belli olur.
Baska belirtileride vardir ama karisik
Suan anormal bi durum hissetmiyorsan problem yoktur insallah.

Öncelikle Hayırlı olsun 🤰🏻 1 hafta -10 gün içinde betahcg ultrasonda kese görülecek kadar artmış olur muhtemelen . Dış gebelik olup olmadığı o zaman belli olur

erken gitmeni tavsiye etmem doktor göremeyip haftaya tekrar gel dediğinde bozuluyorsun çünkü, şuan 4+1 sin bence dayan 7. haftada git ben öyle yaptım ve gittiğimde kalp atışını bile duydum.

geç gidicem 4 aralık'a randevu aldım, ama korkuyorum umarım sağlıklıdır.
Bir de ben folik asit falan kullanmadım,kullanmıyorum. Bir sorun olur mu sizce? Doktora da 4ünde gidicem haliyle daha var.

bir de......
bu beta hcg'nin iki günde bir iki katına çıkması gerekiyormuş,,, sizce bugün de gidip baktırayım mı iki katına çıktı mı görmek için??
Off hiç doktora gitmedim ya daha da randevuya çok var çok endişeleniyorum

bir de......
bu beta hcg'nin iki günde bir iki katına çıkması gerekiyormuş,,, sizce bugün de gidip baktırayım mı iki katına çıktı mı görmek için??
Off hiç doktora gitmedim ya daha da randevuya çok var çok endişeleniyorum
Hayırlı uğurlu olsun 🥰 eğer için rahat etcekse tabi git bi betahcg baktır. Folikasite hemen başlamanı öneririm.

geç gidicem 4 aralık'a randevu aldım, ama korkuyorum umarım sağlıklıdır.
Bir de ben folik asit falan kullanmadım,kullanmıyorum. Bir sorun olur mu sizce? Doktora da 4ünde gidicem haliyle daha var.
Hayırlı olsun
hemen git eczaneden folbiol al kullanmaya başla bebeğin gelişimi için çok önemli

Back
X