Doktora gittim bu sabah 4hafta 5günlükmüşmerhaba canım hayırlı olsun![]()
ben öğrendiğimde 300 cikmisti 3 haftalıktır muhtemelen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittim bu sabah 4hafta 5günlükmüşmerhaba canım hayırlı olsun![]()
ben öğrendiğimde 300 cikmisti 3 haftalıktır muhtemelen![]()
Doktora gittim bu sabah 4hafta 5günlükmüşRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
hayırlı olsun canım benmi 446 dı sanırım, ve üç haftalıktı seninkide muhtemelen 3haftalıktır :)Ayyy çok güzelBende dün öğrendim
hcg 422 çıktı. Kaç haftalık oluyor sizce? Ve Bayrampaşa’ya yakın bildiğiniz iyi ve bileğisine güvendiğiniz bir doktor var mı
canım selam bende cuma günü kan testi yaptırdım 445 benimkide doktor 1 hafta sonra gel dedi benimkide 4 haftalık sanırımhayırlı olsun canım benmi 446 dı sanırım, ve üç haftalıktı seninkide muhtemelen 3haftalıktır :)
HAYIRLI OLSUN CANIM SON DEĞERLERİNE BAKACAKTIR. UMARI YÜKSELME OLURcanım selam bende cuma günü kan testi yaptırdım 445 benimkide doktor 1 hafta sonra gel dedi benimkide 4 haftalık sanırım
inşallah canım bakalım cuma günü gidicem inşallah yükselme vardırHAYIRLI OLSUN CANIM SON DEĞERLERİNE BAKACAKTIR. UMARI YÜKSELME OLUR
Ne kadar sürede kaldınız hamileHamile olduğumu dün öğrendim. Beta hcg 300 çıktı, ne yapmalıyım kese ne zaman görünür? doktora ne zaman gideyim?
kafamda deli sorular
çok da mutluyum yihuuuuuu![]()
Ne kadar sürede kaldınız hamile
Bu benim 5. Ayım olmadı bir sorunda yok, sizin kaç ayda olduBu yumurtlama günü takip programları var ya, onu indirmiştim. Yumurtlama gününde yapınca oldu çok şükür olmaz diye beklerken
Benim de betam bugün 300 çıktı keseyi ne zaman gördünüz sizŞuan tam 4 haftalık sen 5. -6. Haftada keseyi görürsün
Hayırlı olsun 5 hafta dolduğunda görürsün tabi doktor cihazına da bağlı bu arada hayırlı olsunBenim de betam bugün 300 çıktı keseyi ne zaman gördünüz siz
2 buçuk hafta olması imkansız adet geçti ilk gun 4 hafta sayılıyor zaten beta hcg değerlerine göre hesap yapmaz hiç bir drÇok teşekkür ederim şu an sanırım 2 buçuk hafta galiba