Adetinizden kaç gün geçti?Arkadaşlar meraba bugün doktora gittim hamilelik testi yaptım yalnız sonuçları doktoruma tekrar gidip alamadım kendim baktım beta HCG 3053,48 progesteron 13.76 tam olarak bunlar ne demek bebeğim kaç haftalık oluyor?
8 gün gecti?.Adetinizden kaç gün geçti?
Maşallah sonucu çok iyi kese görünüyor bu değerle8 gün gecti?.
Ultrasonda baktı oraya göre bir ceviz kadar bir şey gibi yalnızım olmassaDoktorunuz usg ile baktı mı kese görünür artık hayırlı olsun
Teşekkür ederim yani iyi değil mi bu degerlerMaşallah sonucu çok iyi kese görünüyor bu değerle
Kese göründüyse değerle çok işiniz yok kalp atışı için ne zaman çağırdı? Kaç haftalık haftasıyla uyumlu mu demedi mi bir şeyUltrasonda baktı oraya göre bir ceviz kadar bir şey gibi yalnızım olmassa
Çok iyi allah tamamına erdirsin herşey yolunda gözüküyor allah'a sığının tedirgin olmayınTeşekkür ederim yani iyi değil mi bu degerler
Ya benimki çok yüksek yani ne demek istedinizBildgm kadarı ile 2000 bin üstü kese gözüyor
4-5 haftalıkArkadaşlar meraba bugün doktora gittim hamilelik testi yaptım yalnız sonuçları doktoruma tekrar gidip alamadım kendim baktım beta HCG 3053,48 progesteron 13.76 tam olarak bunlar ne demek bebeğim kaç haftalık oluyor?
Yok iki hafta ya gelin dedi bebek büyüyor mu bakacam dediKese göründüyse değerle çok işiniz yok kalp atışı için ne zaman çağırdı? Kaç haftalık haftasıyla uyumlu mu demedi mi bir şey
Yanl dr gittiginizde kese gözükür hatta bebek bile gözükeblr ama henuz kalp atisi icin erken gbl ben 2500 de kese ve icinde yolk diyorlar galiba tam bilmiyorm gelismekte olan bebege oda gozuktu ama kalp atisi icin erken demisti drYa benimki çok yüksek yani ne demek istediniz
Çok üzüldümAma deger 2500 ken boyle dedi iki gun snra degr 5 bin olms oluyor iki gun snra gittigimde kanama ile acile gitmistim dusuk yaptm malesef gebelgmi ama acilde dr kalp atisini henuz dinletemem ama ulturasonda gostereblrm demsti ve ekranda boyle pıtır pıtır hareket eden bisi gostermistibence 3.4 gun snra gidersenz hem kese hem kalp atisi goreblrsnz
Geçti gitti rabbim bidaha yaşatmasin kimseye yaşatmasinÇok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?