Hamileyim

Cansu4554

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
2
1
1
26
Merhaba hamileyim ama psikolojim iyi değil kendimi kötü hissediyorum ilaca bile başladım yaptığım hiç bişeyi beğenmiyorum kendimi yetersiz görüyorum hamile olmasaydım keşke diyorum ama bunlar elimde değil

Merhaba hamileyim ama psikolojim iyi değil kendimi kötü hissediyorum ilaca bile başladım yaptığım hiç bişeyi beğenmiyorum kendimi yetersiz görüyorum hamile olmasaydım keşke diyorum ama bunlar elimde değil
Hazır mı değilsiniz? Emin olun hiç bir zaman buna hazır olmucaksınız %90 oranında kimse hazır hissetmeden hamile kalıyor buna bende dahil. O yüzden kendinizi alıştırın yavrunuzu kucağınıza aldıktan sonra her şey çok başka oluyor kızıyorsunuz böyle düşündüğünüz için

Bilmiyorum inşallah öyle son haftalarım öyle halsizim yorgunumki işler var yapılacak hiç bişey yapamıyorum

İstemeden mi hamile kaldınız.
Annelik bu hiç bir zaman kendimizi yeterli görmüyoruz ki, bence keyfini çıkar canım. Rabbim ne güzel evlat nasip etmiş sana. İsteyip de olmayan, insanlar var ne yazık ki. Rabbim sana da güç kuvvet versin

Canım merhaba yardım iste yakınlarından son haftalarınmış psikolojik sorunlar yaşaman normal bu süreçte sana destek olacak insanlar dan yardım isteyebilirsin inşirah süresini aç evin icinde sürekli okusun ferahlarsın canım benim

Back
X