Doğuma Hazırlık Hamileyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

funda1304

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
3
0
1
24
32 hafta kız bebek hamileyim göbek deliğin alt kısımlarında ağrım oluyor ara ara bazen ağrı oluyo hemen geçmiyor neden olabilir acaba ? Hamile anneler sizde oluyomu? Ve kaç haftalıkta çanta hazırladınıs acaba???

32 hafta kız bebek hamileyim göbek deliğin alt kısımlarında ağrım oluyor ara ara bazen ağrı oluyo hemen geçmiyor neden olabilir acaba ? Hamile anneler sizde oluyomu? Ve kaç haftalıkta çanta hazırladınıs acaba???
Bende de oluyor 33.haftalığım bende nolur nolmaz diye senin gibi 32 deyken hazırladım yani 1 hafta önce 😅

Ağrılar olur artık biraz daha da artabilir, uzan dinlen bol su ic, uzaninca su içtikçe rahatlamasi lazım rahatlamazsa doktoruna söyle ki takip yapılsın, sağlıcakla kavuşun inşallah 😊

Ben pimpirikliyim 28den itibaren hazırladım çantamı 30da herşey hazırdı 😊

Ağrılar olur artık biraz daha da artabilir, uzan dinlen bol su ic, uzaninca su içtikçe rahatlamasi lazım rahatlamazsa doktoruna söyle ki takip yapılsın, sağlıcakla kavuşun inşallah 😊

Ben pimpirikliyim 28den itibaren hazırladım çantamı 30da herşey hazırdı 😊
Bende baktım burda herkes hazırlamış geç kaldım diye 1 hafta içinde hazırladım çantamı gaza geldim 😅🫠çantaya henüz koymadım ama herşey hazır şükür

Ben de kilo da baya var ama 132.5 kiloyum şuan 32 haftayım benim gibi bu kiloda doğuran oldumu acaba nasıl oldu benim ilk hamileliğim de

Back
X