Adetiniz 3 gün geçtiyse beta daha yüksek olmalıydı diye düşünüyorum ama bazen geç döllenme durumunda da böyle oluyormuş bence 2 gün sonra tekrar test verin eğer artış 2 kat ya da 2 kata yakın ise o halde 2-3 haftaya randevu alır keseyi görürsünüzMerhaba arkadaşlar reglim 3 gün geçiktiginde test yaptım kaşık ağrım bel ağrım vardı pozitif sonra kan verdim hamile olduğumu söylediler ama şuan beta 78 kese de embriyo görünmüyor çok erken dedi 1 2 haftalık dedi 3 4 haftaya kadın doğumundan randevu al dedi sürekli kan verip takip yapmakta istemiyorum şuan bel kaşık karın ağrım hafif mide bulantım var 1 aya yükselir mi sağlıklı gebelik yoksa şuan baktırayımmı
Hamile değilmiyim yani o değerleAdetiniz 3 gün geçtiyse beta daha yüksek olmalıydı diye düşünüyorum ama bazen geç döllenme durumunda da böyle oluyormuş bence 2 gün sonra tekrar test verin eğer artış 2 kat ya da 2 kata yakın ise o halde 2-3 haftaya randevu alır keseyi görürsünüz
Yok yok öyle demek istemedim geç döllenme olunca da hamile olmuş oluyorsun ya da bazılarının betası daha düşükle başlıyor ben öyle yorum yapmak istemedim sadece ben olsam 2 gün sonra tekrar test verirdim artışı izlemek içinHamile değilmiyim yani o değerle
Neden riske atıyorsunuz ki iki günde bir kan vermek gerekMerhaba arkadaşlar reglim 3 gün geçiktiginde test yaptım kaşık ağrım bel ağrım vardı pozitif sonra kan verdim hamile olduğumu söylediler ama şuan beta 78 kese de embriyo görünmüyor çok erken dedi 1 2 haftalık dedi 3 4 haftaya kadın doğumundan randevu al dedi sürekli kan verip takip yapmakta istemiyorum şuan bel kaşık karın ağrım hafif mide bulantım var 1 aya yükselir mi sağlıklı gebelik yoksa şuan baktırayımmı
Haklısınız ama strese girmek istemiyorum korkuyorumYok yok öyle demek istemedim geç döllenme olunca da hamile olmuş oluyorsun ya da bazılarının betası daha düşükle başlıyor ben öyle yorum yapmak istemedim sadece ben olsam 2 gün sonra tekrar test verirdim artışı izlemek için
Neyi riske atıyorum kiNeden riske atıyorsunuz ki iki günde bir kan vermek gerek
Canımm burda bir çok şey okuyoruz. Beta değerin biraz düşük geç döllenme olabilir , geç döllenme , gebeliğin daha ileri tarihte olusması bir nevi.Neyi riske atıyorum ki
Eşinizle en son ne zaman ilişkiye girdinizMerhaba arkadaşlar reglim 3 gün geçiktiginde test yaptım kaşık ağrım bel ağrım vardı pozitif sonra kan verdim hamile olduğumu söylediler ama şuan beta 78 kese de embriyo görünmüyor çok erken dedi 1 2 haftalık dedi 3 4 haftaya kadın doğumundan randevu al dedi sürekli kan verip takip yapmakta istemiyorum şuan bel kaşık karın ağrım hafif mide bulantım var 1 aya yükselir mi sağlıklı gebelik yoksa şuan baktırayımmı
Değerin artış şekli çok önemli dış gebelik mi boş gebelik mi kimyasal mı kimyasal kendiliğinden düşen bişey belki ama dış gebelik de beta artışı ve erken teşhis çok önemliNeyi riske atıyorum ki
Canım nasılsın benimde aynı belirtilerim var naptınMerhaba arkadaşlar reglim 3 gün geçiktiginde test yaptım kaşık ağrım bel ağrım vardı pozitif sonra kan verdim hamile olduğumu söylediler ama şuan beta 78 kese de embriyo görünmüyor çok erken dedi 1 2 haftalık dedi 3 4 haftaya kadın doğumundan randevu al dedi sürekli kan verip takip yapmakta istemiyorum şuan bel kaşık karın ağrım hafif mide bulantım var 1 aya yükselir mi sağlıklı gebelik yoksa şuan baktırayımmı
Merhaba 1 hafta sonra kan verdim tekrar 2290 olmuşCanımm burda bir çok şey okuyoruz. Beta değerin biraz düşük geç döllenme olabilir , geç döllenme , gebeliğin daha ileri tarihte olusması bir nevi.
Sağlıklı gebeliğin olabilir ama belki sağlıksız gebelikte olabilir. Değer artmıyorsa kimyasal gebelik olabilir ve bebeğini kaybedebilirsin. Sen korkuyorum korkuyorum demişsin o korktuğun şeyler işte risk. Tabi istersen bir ay sonra baktır o senin tercihin
Canım nasılsın benimde aynı belirtilerim var naptın
Merhaba iyiyim şükür sen çok şükür betam 1 haftada 78 den 2290 oldu kesemizi yolk kesesini de gördükCanım nasılsın benimde aynı belirtilerim var naptın
Çok sevindim gerçekten bende çarşamba günü kan vericem nolur güzel haberler almam için dua etMerhaba 1 hafta sonra kan verdim tekrar 2290 olmuş
Merhaba iyiyim şükür sen çok şükür betam 1 haftada 78 den 2290 oldu kesemizi yolk kesesini de gördük
Keseyi görmüşsün maşallah , Allah sağlıklı bi süreç nasip etsin inşallah sağlıkla gelsinMerhaba 1 hafta sonra kan verdim tekrar 2290 olmuş
Merhaba iyiyim şükür sen çok şükür betam 1 haftada 78 den 2290 oldu kesemizi yolk kesesini de gördük
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum 2 senem böyle geçti benimde hamile olduğumu öğrendiğimde heyecanla eşime diyemedim dış sa kimyasal sa diye, ama 6 gün geçilme çok iyi benim 2 gün geçikti bel ağrısı kaşık ağrım çoktu evde test yaptım pozitif çıktı inşallah sizinkide çıkarMerhaba ben de geçen ay negatif sonuçlanan tüp Bebek tedavisi oldum bu ay adetim 6 gün gecikti bel ve kasık ağrım var hiç test yapmadım negatifdir diye ama korkuyorum negatif haberini almak eşime söylemek çok zor geliyor
Allahım güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah hamilesinizdir kucağınıza almak nasip ederÇok sevindim gerçekten bende çarşamba günü kan vericem nolur güzel haberler almam için dua et
Adet oldum maalesefMerhaba sizi çok iyi anlıyorum 2 senem böyle geçti benimde hamile olduğumu öğrendiğimde heyecanla eşime diyemedim dış sa kimyasal sa diye, ama 6 gün geçilme çok iyi benim 2 gün geçikti bel ağrısı kaşık ağrım çoktu evde test yaptım pozitif çıktı inşallah sizinkide çıkar
Ben 2 gün gecikmistim kan yestim 30 çıktı ve kesen bile yoktu daha sonra bir hafta sonra verdim yukselmisti bence erken bekleMerhaba arkadaşlar reglim 3 gün geçiktiginde test yaptım kaşık ağrım bel ağrım vardı pozitif sonra kan verdim hamile olduğumu söylediler ama şuan beta 78 kese de embriyo görünmüyor çok erken dedi 1 2 haftalık dedi 3 4 haftaya kadın doğumundan randevu al dedi sürekli kan verip takip yapmakta istemiyorum şuan bel kaşık karın ağrım hafif mide bulantım var 1 aya yükselir mi sağlıklı gebelik yoksa şuan baktırayımmı
Merhaba kaç haftalık hamilesinizAllahım güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah hamilesinizdir kucağınıza almak nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?