Hamileyim

Leylacn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
183
52
18
27
Merhaba arkadaşlar reglim 3 gün geçiktiginde test yaptım kaşık ağrım bel ağrım vardı pozitif sonra kan verdim hamile olduğumu söylediler ama şuan beta 78 kese de embriyo görünmüyor çok erken dedi 1 2 haftalık dedi 3 4 haftaya kadın doğumundan randevu al dedi sürekli kan verip takip yapmakta istemiyorum şuan bel kaşık karın ağrım hafif mide bulantım var 1 aya yükselir mi sağlıklı gebelik yoksa şuan baktırayımmı

Adetiniz 3 gün geçtiyse beta daha yüksek olmalıydı diye düşünüyorum ama bazen geç döllenme durumunda da böyle oluyormuş bence 2 gün sonra tekrar test verin eğer artış 2 kat ya da 2 kata yakın ise o halde 2-3 haftaya randevu alır keseyi görürsünüz

Hamile değilmiyim yani o değerle

Hamile değilmiyim yani o değerle
Yok yok öyle demek istemedim geç döllenme olunca da hamile olmuş oluyorsun ya da bazılarının betası daha düşükle başlıyor ben öyle yorum yapmak istemedim sadece ben olsam 2 gün sonra tekrar test verirdim artışı izlemek için

Neden riske atıyorsunuz ki iki günde bir kan vermek gerek

Haklısınız ama strese girmek istemiyorum korkuyorum

Neyi riske atıyorum ki
Canımm burda bir çok şey okuyoruz. Beta değerin biraz düşük geç döllenme olabilir , geç döllenme , gebeliğin daha ileri tarihte olusması bir nevi.
Sağlıklı gebeliğin olabilir ama belki sağlıksız gebelikte olabilir. Değer artmıyorsa kimyasal gebelik olabilir ve bebeğini kaybedebilirsin. Sen korkuyorum korkuyorum demişsin o korktuğun şeyler işte risk. Tabi istersen bir ay sonra baktır o senin tercihin

Eşinizle en son ne zaman ilişkiye girdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…