- Emoji Skoru
- 26
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi kadinlarrkulubu
-
Evett ya sürecinizi anlatırsanız iyi olur benim 1 gün gecikti adetim hâlâ bekliyorum bakalım belirtileriniz fln nelerdir ve ne zaman öğrendinizÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsinsüreciniz nasıldı acaba bize de umut olsanız
hayırlı olsun saglıkla alın kucagınıza ınsallah bızede nasıp olurHamile olmadan önce her gün o kadar çok buraya bakıp araştırmalar yapıyordum ki hamile olduğumu buraya yazmak bile hayalimdi :) Sağlıkla gelsin miniğim.
Hayırlı olsunHamile olmadan önce her gün o kadar çok buraya bakıp araştırmalar yapıyordum ki hamile olduğumu buraya yazmak bile hayalimdi :) Sağlıkla gelsin miniğim.
İnşallahhayırlı olsun saglıkla alın kucagınıza ınsallah bızede nasıp olur
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınÇook teşekkür ederim. Öncelikle zaten 4-5 aylık bir deneme sürecimiz vardı. Normalde reglimi düzenli olurum ama son 3 aydır reglim 3-4 hafta gecikiyordu. Bende gecikmeyle beraber gebelik testi deniyordum ama negatif çıkıyordu. En son 22 Aralık 2025 tarihinde son reglimin ilk günüydü ve 22 Ocak geldiğinde regl olmamıştım yine geciktiğimi düşündüm ve en az 1 hafta beklemeden test yapmayacağıma söz verdim ve 1 hafta gecikti bende en son adet söktürücü içecektim içmeden test yapayım dedim kıpkırmızı bir ikinci çizgi çıktı :) benim belirtileri ise bolca karın agrısı, halsizlik ve göğüs uclarında hassasiyetti.
hayırlı olsn Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bnde herkesin yorumunu okuyorum burada bende çok istiyorum inşallah benimde müjde vermek nasip olur . tebrik ederim canımHamile olmadan önce her gün o kadar çok buraya bakıp araştırmalar yapıyordum ki hamile olduğumu buraya yazmak bile hayalimdi :) Sağlıkla gelsin miniğim.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahHamile olmadan önce her gün o kadar çok buraya bakıp araştırmalar yapıyordum ki hamile olduğumu buraya yazmak bile hayalimdi :) Sağlıkla gelsin miniğim.
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah darısı benim başımaHamile olmadan önce her gün o kadar çok buraya bakıp araştırmalar yapıyordum ki hamile olduğumu buraya yazmak bile hayalimdi :) Sağlıkla gelsin miniğim.