• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim :))

Çook teşekkür ederim. Öncelikle zaten 4-5 aylık bir deneme sürecimiz vardı. Normalde reglimi düzenli olurum ama son 3 aydır reglim 3-4 hafta gecikiyordu. Bende gecikmeyle beraber gebelik testi deniyordum ama negatif çıkıyordu. En son 22 Aralık 2025 tarihinde son reglimin ilk günüydü ve 22 Ocak geldiğinde regl olmamıştım yine geciktiğimi düşündüm ve en az 1 hafta beklemeden test yapmayacağıma söz verdim ve 1 hafta gecikti bende en son adet söktürücü içecektim içmeden test yapayım dedim kıpkırmızı bir ikinci çizgi çıktı :) benim belirtileri ise bolca karın agrısı, halsizlik ve göğüs uclarında hassasiyetti.

Hamile olmadan önce her gün o kadar çok buraya bakıp araştırmalar yapıyordum ki hamile olduğumu buraya yazmak bile hayalimdi :) Sağlıkla gelsin miniğim.
hayırlı olsun saglıkla alın kucagınıza ınsallah bızede nasıp olur

Çook teşekkür ederim. Öncelikle zaten 4-5 aylık bir deneme sürecimiz vardı. Normalde reglimi düzenli olurum ama son 3 aydır reglim 3-4 hafta gecikiyordu. Bende gecikmeyle beraber gebelik testi deniyordum ama negatif çıkıyordu. En son 22 Aralık 2025 tarihinde son reglimin ilk günüydü ve 22 Ocak geldiğinde regl olmamıştım yine geciktiğimi düşündüm ve en az 1 hafta beklemeden test yapmayacağıma söz verdim ve 1 hafta gecikti bende en son adet söktürücü içecektim içmeden test yapayım dedim kıpkırmızı bir ikinci çizgi çıktı :) benim belirtileri ise bolca karın agrısı, halsizlik ve göğüs uclarında hassasiyetti.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın

Hamile olmadan önce her gün o kadar çok buraya bakıp araştırmalar yapıyordum ki hamile olduğumu buraya yazmak bile hayalimdi :) Sağlıkla gelsin miniğim.
hayırlı olsn Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bnde herkesin yorumunu okuyorum burada bende çok istiyorum inşallah benimde müjde vermek nasip olur . tebrik ederim canım 🥰

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌺

çok sevindim sizin adınıza hayırlısıyla gelsin :KK200:

İlk tüp bebek denememiz negatif olunca bende çok umutsuzluğa kapılmıştır bir gün buraya bebeğimin cinsiyetini yazacağım aklımın ucundan geçmezdi.saglikla gelsin miniklerimiz❤️ isteyen herkese de bolca dua edelim

Back
X