Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canımm.Bugün ne kadar güzel bir gün ya!!Bende bugün mutlu haberimi aldım.Allah sonuna kadar mutluluğumuzu sürdürsün ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsinnn...Değerin kaç çıktı canım.
114,7 İYİ MI SENCE SEKERIM EVET KATILIYORUM ALLAH BUTUN ISTEYENLERE NASIP ETSIN BU MUTLULUGU![]()
Evet canım gayet güzel.Mutlu haberi ikimizde aynı gün aldık.İnnnşalllah hayırlısı ile bebelerimizi aynı zamanda kucağımıza alırızzz:dance::dance::dance:
sızınde sanırım çocugunuz olmuyor benımde 5 sene olmadı 2 kez tup bebek tedavısı oldum gene olmadı sonunda kuranı kerımde bır dua var onu okudum hemen oldu 3 arkadasımda o dua ıle hamıle kaldı okumayı dusunursen bu mubarek aylarda sana yazarım sua 2 tane cocugum var 3 çocuga hamıleyım 10 yıllık evlıyım 29 yasındayım kendılıgınden hamıle kaldım bu gunlerı hayal bıle edemıyordum çok zor gunler gecırdım yapmadıgımız yontemler kalmadı o yuzden derdınızden anlarım ıstersen duayı mesaj at anlatayım darısı tum olmAYANLARA AMIN
sızınde sanırım çocugunuz olmuyor benımde 5 sene olmadı 2 kez tup bebek tedavısı oldum gene olmadı sonunda kuranı kerımde bır dua var onu okudum hemen oldu 3 arkadasımda o dua ıle hamıle kaldı okumayı dusunursen bu mubarek aylarda sana yazarım sua 2 tane cocugum var 3 çocuga hamıleyım 10 yıllık evlıyım 29 yasındayım kendılıgınden hamıle kaldım bu gunlerı hayal bıle edemıyordum çok zor gunler gecırdım yapmadıgımız yontemler kalmadı o yuzden derdınızden anlarım ıstersen duayı mesaj at anlatayım darısı tum olmAYANLARA AMIN