evet 2009 şubat annesiydim şimdi 2010 nisan annesi de olucam.3 aylık hamileymişim bile yeni öğrendim ben ne yapacam 2 çocukla offffffffffffffffffffffffffffff
ilk bebeğini normal doğumla mı dünyaya getirdin canım? gözünüz aydın bu çok güzel bir haber. artık anneliğe çok alıştın canım bence üstesinden gelirsin.
sana kocaman alkışlar...bu dönemde çok cesurca buldum kararını..evladı veren allah kısmetini de sabrını da verir canım...hayırlı uğurlu olsun...allah ikisini de mutlulukla büyütmek nasip etsin..ama bir itiraf ben asla cesaret edemezdim..(büyük sözüme tövbe:)))))))
Hayirli olur insallah canim.
Düsündükce gözünde büyütürsün ama zaten ilk cocugundan dolayi tecrübeli oldugn icin ilki kadar zorlanmazsin.
Allahim sabrini verir canim.
hayırlı olsun canım sanırım bebek kendi gelmek istemiş Allah o gücüde sabrıda verir iyi tarafından bak biz 2.düşünecekken sen 2 sinide büyütmüş olacaksın.teyzemin gelini geçen sene eylülde doğurdu bu senede ekimde işte bir haftaya kadar olacak bebeği.daha kızı 4 aylıkken hamile kalmıştı istemeden birde oğlu olacak şimdi ilk başta kabullenemedi ama şimdi çok mutlu sorunsuz bir şekide geçirirsin hamileliğini inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine
canım benım bı arkadasımda senınle tıpatıp aynı durumda... 2009 subat annesıydı bı kızı war sımdı 2010 nısan annesıde olucak... kız tugba senmısın yoksa :CüvCüv: buyuyene kadar bı kac sene zorluk cekersın bı kac sene sonra sefasını surersın ıkısı bırbırıne arkadas olurlar ne guzel... Allah her yonden yardımcın olsun arkadasım...
elbette cok zor oalcaktır ama iyi yönleride var tabı..ikiz gibi büyüyecekelr..aralarında nesil farkı olmayacak.ilerde iki cocuk annesı bir kadın olacaksın...
Hayırlı kısmetlerle gelsin hayatım gözün aydın sıkma canını olur gider...Allahım onu sana hediye olarak göndermiş zorlukları mutlaka olcaktır ama iş bebek olunca zorluklara değer