hamileyim :(

lovely

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
3
0
86
Ankara
hamileyim ama kocam istemiyor ayrilma asamasindayiz 10 gün gecikince yapmiştim cift cizgi cikti bugün kontrole gittim daha 6-7 haftalık keseyi gördüm minnacik noktayi gördüm fotosunu fln verdiler pıtırcık diyorum ama 3 gün icinde kurtaja gitcem hem bebegime baglandim hemde bi daha bebegim olmaz diye korkuyorum yardım edin

ne diyebilirizki şuan sana hayat senin hayatın bende şuan kendimi çok kötü hissediyorum düşük yaptım ve haftalar geçti düzelemedim korkuyorum eşime yaklaşmaya sanki yine olursa düşücek diye korkuyorum onu içinde hisssetme oldugunu bilmek ve bir anda kaybetmek o kadar kötü bi şey ki bunu yaşamadan bilemezsin

ne diyim ii düşün eşinle olucak gibiyse kıyma ona derim isteyipte sahip olamayan o kadar çok kişi varki ellerinle onu yok etmek benim açımdan imkansız offfff mafoldumben böyle duydukça kahroluyorum ben yaaaa

kürtajdan sonra bebek sahibi olamama ihtimali çok azdır yeniden anne olabilirsin merak etme:teselli: hayırlısı olsun canım keşeke böyle olmasaydı bebeğini sağlığıyla kucağına alabilseydin:teselli:

umarım herşey düzelir ve o melegi aldırmak zorunda kalmazsın.ne diyecegimi hiç bilmiyorum ama inşallah doğar annesiyle babasıyla mutlu huzurlu yaşar.

esınden her hulakarda ayrılıcakmısın

canım bu konu ile ilgili yaşadığım bir tecrübeden bahsedeyim...
Benim kuzenimin eşide hamile kaldı ama kuzenimbebeği istemedi, boşanma aşamasına geldiler ilk başlarda. Hatta kadını sürükleyerek hastaneye götürmeye çalıştı, ama yengem biran bile çocuğu aldırmayı düşünmedi, düşünsene sağlıklı bir insanı öldürüyosun, resmen katillik bu...
3 aydan sonra bebeği hissetmeye başlayınca kuzenim pamuk gibi oldu, şimdi ise o kadar mutlularki (Allah bozmasın) bebeğimiz 7 aylık oldu, kuzenimin yaptıkları ile ilgili yaşadığı pişmanlığı bi bilsen...
Şimdi bi oğlu var dünyada onun için o kadar seviyorki oğlunu, yengem ise bir anlık gaflete düşüp aldırmadığı için ne dualar ediyor...

doktorlardan kendi bebeğini öldürmelerini isteyeceksin bence tekrar tekrar düşün. kazadır anlarım ama Rabbim o bebeği size gönderdiyse vardır bir hikmeti...

bende aldırmaman tarafındayım.başka hic cocuğunuz varmı? inşallah hayırlısı neyse o olur senin icin...

canım çok iyi düşünnnn Bu bir mucize çünki ben nerdeyse bir yıldır her ay o çift çizgiyi bekliyorum.Son 2 aydır psikolojim bozuldu.Bencede kıyma ona bol bol dua et allah büyüktür.sana bu mucizeyi verdiyse vardır hikmeti ...Ne olr bize vazgeçtiğini yazzz

çok üzülüyorum inşallah eşinle en kısa zamanda barışırsınız ve çocuğunu da mutlulukla sağlıkla doğurursun ama eğer eşinle ayrılma aşamasındaysanız belki de doğru bir karar veriyorsun... çocuklar babasız büyürse ya da mutsuz bir ailede büyürse ona da çok yazık olacak.. huzursuz bir anne babanın arasında büyümenin ne olduğunu bilirim... belki de pişman olabilirsin doğurduktan sonra hıncını çocuğundan alan çok insan gördüm... allah yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girer... mafoldumben

sakın arkadaşım öyle bişey yapma bilmiyorum kaçıncı çocuk ama bence öyle gaflete yenik düşüpte o cana kıyma sonra bir yerden çıkar bunun acısı bi kötülük gelebilir başına hem çocuk iyidir bunu zamanla eşinde anlar bir bebek ne küsler dargınlar düşmanlar barıştırıp bir araya getiriyor düşünsenize bir kız ailesinden kaçıp evleniyo sonra aile kabul etmyo kızını küsüyolar, sonra çocuk olunca yeniden bir araya geliyolar barışıyor aileler, bekle eşinde zamanla o çocuk karnında büyüdükçe bunun psikolojisine alışacak o çocuğa bağlancak babalık hissi kuvvetlencek heleki dünyaya gelip kucağına aldığında dünyanın en tatlı meyvesi çocuk olduğnu anlayacak inşallah, ayrılsanız bile doğurmanı tavsiye ederim sonra pişman olup yeniden bebeği sahiplenip sana dönecektir umarımm sonradan pişman olcağın şeyi yapma sakın Rabbim verdiyse vardır bunda bir hikmet belki onun elinden ekmek yiyceksin hayır görceksin bir kez daha düşün arkadaşım bişey kaybetmezsin senin yerinde olmak isteyen çocuk bekleyen birçok kadın var üzme kendini Allaha emanet ol ve bol bol dua et hayırlısı olsun diye..

cnm bence bebeğini aldırma...tabii karar senin ve eşinin..
bu gerçekten bi mucize..
kimi çiftler var yıllarını veriyorlar ama yinede bu mucizeye sahip olamıyorlar..
seçilmişsiniz o yüzden de 2 kere düşünün derim..
kimbilir, belkide göründüğünün aksine, bu bebek tam zamanında gelmiştir ha?

canım okuyunca çok üzüldüm ben varya 5 senedir çift çizği çıkacakmı die testin içine bakıyommmm hele eşim içine girecek allahım ne diyim söyleyecek bi söz yokkkkk ah aha ah bu insanlara da bi hallar oldu ey güzellll alllaaahhhııımmm duy sesimizi artık

Merhaba tüm yazılanları okudum kararınız nedir merak eidyorum.

Diğer cevaplarda olduğu gibi bebeğini aldırmanı istemiyorum. Ayrılmanın eşiğindeyiz yazmışsın bu bebek sizi yeniden birleştirebilir. Allah tam zamanında size bebek mucizesi vermiş olabilir.Allah çok büyük. İyice düşünün. Yasal olarak 10. hafta sonuna kadar zamanınız var.
Kürtajı düşünüyorsanız iyi yerde iyi doktoların yaptığı bilinçli şekilde yapılan kürtajla yeniden hamile kalma şansın çok yüksek yani bir sorun yok. İnternette araştırırsan çok bilgi bulabilrsin.
Doğru karar vermeni diliyorum.Hayırlısı olsun.

arkadaş buraya bi yazı yazmış gitmiş.herkeside yaralamış bende dahil.cevap vermiceksen yazmasaydın keşke.burdaki herkes böle duyarlı işte kendiyle beraber herkese üzülüolar.sende ölesine yazmışsın işte.

kimi bulamaz ,kimi bilemez ,dedikleri iste tam bu olmali allah islah eylesin .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…