iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, ben hamile olduğumu öğerendim sabah erkenden kalktım uyuyamadım heyecandan hemen gittim önce bilgi hastanesine gittim,saat 15:30 a randevu verince sabredemedim :) sonrada ilk umut tıp merkezine gittim doktorun adını bile hatırlamıyorum :)) varmı tavsiye edeceğiniz bir doktor yada hast.
lina yı duymuştum,medart nerede birde oraya bakayım ben,son adet tarihime göre şu anda 4+3 çıkıyor sonuç.bi sorum daha olacak folik asit kullan dedi doktor telefonda ama kaç mg. Yada günde kaç tane aç karnınamı tokmu bişey demeden kapattı :d
canım folık plus alacaksan gunde 3 tane ıcmem lazım
ama folıbol dıye bır tane var eger ondan alacaksan gunde bır tane ıcmen yeterlı
folık plus 8 mılyon
polıboll 1 bucuk mılyon ama degerlerı aynı
cnm benım sık sık doktor degıstırmenı tafsıye etmem hepsıne ayrı ayrı dert anlat hepsı farklı seyler soyler kafan karısır en ıyısı bır tane bulmak hep ona gıtmek
ben yenımahalledekı lına kadın saglık merkezıne gıdıyorum cok mennunum fıyatıda cok ıyı 35 mılyon sukran cakmak dıye bır doktor var cok ılgılı anlayıslı sıcak bır kadın
o kadar ucuzmuydu bende 50-60 tl falan sanıyordumçok teşekkür ederim ben en iyisi günde 1 adet alınanı kullanayım yoksa unuturum hep almayı.peki kaç tablet var içinde
o kadar ucuzmuydu bende 50-60 tl falan sanıyordum :d çok teşekkür ederim ben en iyisi günde 1 adet alınanı kullanayım yoksa unuturum hep almayı.peki kaç tablet var içinde
ya bende hamile kalmadan önce 2 ay one1day adında bir ilaç kullandım ama hamile kalacağım planlı değildi ve vitamin olarak kullanmıştım onun içindede diğer vitaminlerle birlikte folik asitte vardı.bilmeden faydalı bişey yapmış olabilirmiyim acaba :))
ya bende hamile kalmadan önce 2 ay ONE1DAY adında bir ilaç kullandım ama hamile kalacağım planlı değildi ve vitamin olarak kullanmıştım onun içindede diğer vitaminlerle birlikte folik asitte vardı.bilmeden faydalı bişey yapmış olabilirmiyim acaba :))
bu arada ebru arkadaşım tebrik ederim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..
Darısı bzilere olsun inş..allahım evlat isteyenleri bu sevgiyle sınamasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?