hamileyim

busragul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
3
0
36
Şanlıurfa
bu siteye yeni katıldım 6 haftalık hamileyim çok fazla bulantı ve kusma var ilaç alıyorum ama pek işe yaramıyor ne yapmalım bilmiyorum ne yersem atıyorum ne yapcam bilmiyorum

bu siteye yeni katıldım 6 haftalık hamileyim çok fazla bulantı ve kusma var ilaç alıyorum ama pek işe yaramıyor ne yapmalım bilmiyorum ne yersem atıyorum ne yapcam bilmiyorum

Yapacak bisey yok =)
Bebişin buyuyene kadar cekiceksin o kusmaları eger ilac da ise yaramıyorsa. :49:

herkese merhabalarrr

bende hamileyim, bu hafta 5. hafta cuma doktora gideceğimm :52::52::52: kusma-bulantı-uyku vs. gibi şeylerim yok, uyku hali 3 gün falan sürdü geçti,

ama bir derdim var tabi, ben son zamanlarda kg almıştım o kglaların üstüne hamile kaldım yediklerime buyüzden çok dikkat etmem gerekiyorrrr

birde kahveyi çok özlüuyorummm, :59:

herkese merhabalarrr

bende hamileyim, bu hafta 5. hafta cuma doktora gideceğimm :52::52::52: kusma-bulantı-uyku vs. gibi şeylerim yok, uyku hali 3 gün falan sürdü geçti,

ama bir derdim var tabi, ben son zamanlarda kg almıştım o kglaların üstüne hamile kaldım yediklerime buyüzden çok dikkat etmem gerekiyorrrr

birde kahveyi çok özlüuyorummm, :59:

hamurişi ve çok tatlı yeme canım :)) mutlulukla al kucağına inşallah =)​

canım sabah kalktığında yataktan hızlı kalkma çubuk kraker olsun başucunda tuzlu şeyler bulantıyı keser hayırlısı olsun hakkında inşallah :)​

onuda denedim sabah ne yedimse çıkardım şuana kadar açım hiçbir şey yiyemiyorum açııımm yemegin yanına yaklaşmaya korkar oldum 1 haftadır böyleyim

bulantılar aşırı derece ise doktor bulantı için ilaç veriyor. işe yrıyor mu bilmiyorum benimde aşırıydı ama kullanmadım 12. haftadan birden kesildi.

Back
X