hamileyim

busragul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
3
0
36
Şanlıurfa
bu siteye yeni katıldım 6 haftalık hamileyim çok fazla bulantı ve kusma var ilaç alıyorum ama pek işe yaramıyor ne yapmalım bilmiyorum ne yersem atıyorum ne yapcam bilmiyorum

bu siteye yeni katıldım 6 haftalık hamileyim çok fazla bulantı ve kusma var ilaç alıyorum ama pek işe yaramıyor ne yapmalım bilmiyorum ne yersem atıyorum ne yapcam bilmiyorum

Yapacak bisey yok =)
Bebişin buyuyene kadar cekiceksin o kusmaları eger ilac da ise yaramıyorsa.

herkese merhabalarrr

bende hamileyim, bu hafta 5. hafta cuma doktora gideceğimm kusma-bulantı-uyku vs. gibi şeylerim yok, uyku hali 3 gün falan sürdü geçti,

ama bir derdim var tabi, ben son zamanlarda kg almıştım o kglaların üstüne hamile kaldım yediklerime buyüzden çok dikkat etmem gerekiyorrrr

birde kahveyi çok özlüuyorummm,

hamurişi ve çok tatlı yeme canım :)) mutlulukla al kucağına inşallah =)​

canım sabah kalktığında yataktan hızlı kalkma çubuk kraker olsun başucunda tuzlu şeyler bulantıyı keser hayırlısı olsun hakkında inşallah :)​

onuda denedim sabah ne yedimse çıkardım şuana kadar açım hiçbir şey yiyemiyorum açııımm yemegin yanına yaklaşmaya korkar oldum 1 haftadır böyleyim

bulantılar aşırı derece ise doktor bulantı için ilaç veriyor. işe yrıyor mu bilmiyorum benimde aşırıydı ama kullanmadım 12. haftadan birden kesildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…