Hamileyim :)

esec2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
555
0
46
İzmir
:69: :69: bu siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum sonunda bana da yazmak nasip oldu çok şükür... 1.5 yıllık evliyim ve eşimle ilk denememizde hamile kalabildim haftaya doktora gideceğim inşallah bebeğimin sağlığında bir sorun yoktur ve ona sağ salim kavuşmak nasip olur rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah..
bildiğim kadarıyla gecikmeden 10 gün sonra keseyi görebiliyorlarmış öle değilmi ???
sabırsızlıkla 10 günün geçmesini bekliyorum :1:

canım sağlıkla kucağına almayı rabbim nasip etsin inşallah. hayırlı evlat olur. maşallah canım çok şanslısın ilk denemede hamile kaldın. belirtilerin varmıydı bende ayın 19unu bekliyorum daa. bizim de ilk denememiz inşallah tutar rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip eder.

canım sağlıkla kucağına almayı rabbim nasip etsin inşallah. hayırlı evlat olur. maşallah canım çok şanslısın ilk denemede hamile kaldın. belirtilerin varmıydı bende ayın 19unu bekliyorum daa. bizim de ilk denememiz inşallah tutar rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip eder.

çok teşekkür ederim allah sizde nasip etsin inşallah.. aslında pek fazla belirtileri yoktu içime doğdu sanki test yaptım ilk yaptığımda 2. çizgi belli belirsiz bişeydi sonra eczaneye gittim gösterdim eczacı kız daha çok yeni hamile olduğumu söyledi :)) ertesi gün dayanamadım kan testi yaptırdım kan testimle birlikte iyice emin oldum ama kan testi yaptırdığımda adet günüm gelmemişti daha doktorum iyice emin olmak için ertesi gün bir test daha istedi ertesi bhc hormonlarında artış oluyormuş ertesi gün tekrar test yaptırdım ve emin olduk :)) şimdi adet günüm geçti 10 gün sonra bebeğimi görebilecekmişiz meraktan ölmek üzereyim ama umarım çok sağlıklı bir bebektir :))

inşallah canım bu mübarek ayda duaların kabul olur. çok güzel bi duygu olsa gerek...acaba ben ne zaman yaşayacağım çok merak ediyorum.benim adetime daha 10 gün var test yapsam çıkmaz demi

inşallah canım bu mübarek ayda duaların kabul olur. çok güzel bi duygu olsa gerek...acaba ben ne zaman yaşayacağım çok merak ediyorum.benim adetime daha 10 gün var test yapsam çıkmaz demi

içini ferah tut canım inşallah bu mübarek ayda seninde duaların kabul olurda alırsın o mutlu haberi... hemen test yapma derim ben olaki o çizgiyi göremezsen çok moralin bozulur biraz daha sabırlı ol eminim sende mutlu sona kavuşanlardan olacaksın :))

:69: :69: bu siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum sonunda bana da yazmak nasip oldu çok şükür... 1.5 yıllık evliyim ve eşimle ilk denememizde hamile kalabildim haftaya doktora gideceğim inşallah bebeğimin sağlığında bir sorun yoktur ve ona sağ salim kavuşmak nasip olur rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah..
bildiğim kadarıyla gecikmeden 10 gün sonra keseyi görebiliyorlarmış öle değilmi ???
sabırsızlıkla 10 günün geçmesini bekliyorum :1:

canım allah analı babalı büyütsün inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bi duygu darısı bana ve tüm isteyen kardeşlerime inşallah bizlerede dua edersen sevinirim canım :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

canım allah analı babalı büyütsün inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bi duygu darısı bana ve tüm isteyen kardeşlerime inşallah bizlerede dua edersen sevinirim canım :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederim canım güzel temennilerin için umarm dileyen isteyen herkese nasip olur bu duygu allahım en kısa zamanda isteyen herkese versin... emin ol her gece ediyorum zaten allahım bana tattırdın bütün bayanlara nasip et diyorum umarım dualarımız kabul oluyordur...

Canım gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin. Sana bir şey sormak istiyorum yumurtlama günlerini nasıl anlıyordun? bir de yumurtlama günlerinde cinsel istekte artış oluyor ya yumurta döllendiği zaman kesiliyor mu? bunlara dikkat ettin mi? Ya biliyorum cok soru oldu ama ben her ay hamile olmadıgımı cinsel istekte değişiklik olmadıgı için anlıyorum kendimce böle bir yol buldum yoksa hamileyimdir diye basım bile agrısa ilaç içmiyorum acaba bu yol dogru mu yoksa yumurta döllendiği halde yine de akıntın ve cinsel isteğin oluyor mu merak ediyorum lütfen yanıtla arkadaşım.

canım beta hcg sonucun kan? yani kan testınde aldııgn sonuc ne? ben hamıle oldugumu ogrendıkten 4 gun sonra keseyı gordu doktor bol su içtim gittim radyolojiye gonderdı orda daha net gorünüyor gördük tam olarak sende görebilirsin keseyi benım bebegım 4 hafta 5 gunlukmuş 2 hafta sonra gel dedi doktor ama beklemek cok zor Allah saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasip etsin inş.

canım gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin. Sana bir şey sormak istiyorum yumurtlama günlerini nasıl anlıyordun? Bir de yumurtlama günlerinde cinsel istekte artış oluyor ya yumurta döllendiği zaman kesiliyor mu? Bunlara dikkat ettin mi? Ya biliyorum cok soru oldu ama ben her ay hamile olmadıgımı cinsel istekte değişiklik olmadıgı için anlıyorum kendimce böle bir yol buldum yoksa hamileyimdir diye basım bile agrısa ilaç içmiyorum acaba bu yol dogru mu yoksa yumurta döllendiği halde yine de akıntın ve cinsel isteğin oluyor mu merak ediyorum lütfen yanıtla arkadaşım.

öncelikle çok teşekkür ederim güzel temennilerin için yumurtlama dönemimi nasıl anladığımı sormuşsunuz şöle söliyeyim bununla ilgili internette bir çok yazı okudum ve bebek istediğğim için sölenenleri uyguladım çok şükür ki doğru zamanlamaya denk getirmişim. Ben ayın 5inde regli dönemine giriyorum bayanların döllenmeside hastalandığı ilk günden sonraki 14. Güne denk geliyormuş yani hastalandıktan 14 gün sonraki hafta yumurtlama haftasına girmiş oluyoruz burdan yola çıkarak yumurlama dönemimi hesapladım ve o günlerde düzenli ilişkiye girmeye özen gösterdik.ayrıca yumurtlama dönemine girdiğimiz zamanlarda akıntılarımız sümüksü bir hal alırmış burdanda yumurtlama dönemlerini anlayabliyorsun.cinsel istek konusunda da inan bana ona hiç özellikle dikkat etmemiştim ama tıbbı olarak adet döneminden önceki ve sonraki haftalarda bayanlarda bir istek mevcut olduğunu yine okuduğum makallalerden birinden öğrenmiştim umarım yardımcı olabilmişimdir.

canım beta hcg sonucun kan? Yani kan testınde aldııgn sonuc ne? Ben hamıle oldugumu ogrendıkten 4 gun sonra keseyı gordu doktor bol su içtim gittim radyolojiye gonderdı orda daha net gorünüyor gördük tam olarak sende görebilirsin keseyi benım bebegım 4 hafta 5 gunlukmuş 2 hafta sonra gel dedi doktor ama beklemek cok zor allah saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasip etsin inş.

merhaba ben ilk kan testimi yaptırdığımda henüz hormon seviyem istenilen düzeyde değildi ama doktorum ertesi gün bir test daha istedi çünkü hamile bir bayanda düzenli bir yükselme olurmuş ertesi gün test yaptırdığımda hormondaki artıştan dolayı doktorum hamile olduğumu ama çok erken seviyede iken bu testi yaptırdığım için bebeğin henüz görülmesinin mümkün olmadığını söledi çünkü o sırada regl dönemime daha 2 hafta vardı bu durumda yapılacak en iyi işin beklemek olduğunu söledi şimdi regli dönemim geçti yani ben daha 4. Haftaya yeni girmiş durumdayım :)) bu arada çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için umarım hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz.

tebrikler arkadaşım Allah kucagına almayıda nasip etsin.merak ettiğim bi şey var.adetime 15 gün vardı kan testini yaptırdıgımda demissinya,kan tahlili yaptırdıgın gün yumurtlama günlerinden bi kaç gün sonrasına denk geliyor muhtemelen, hamile oldugun bu kadar çabuk belli oluyormu onu merak ettim.idrar testini ne zaman yaptın peki cevaplarsan sevinirim..

tebrik ederim canım. benimde aynen seninki gibi oldu. 8 günlükken filan farkettim tesadüfen bebişi. şimdi bende adet tarihimin gelmesini bekliyorum tekrar kan yaptırıcam

buarada mart-nisan anneleri diye konu açılmış burda, gel seni de bekleriz :)

Tebrikler canım hayırlı olsun.Ne kadar şanslıymışsın Allah kucağınada nasip etsin.Darısı bize dualarını esirgeme...

Canım gözün aydın bende 3 ay sonra Allah'ın izniyle meleğime kavuşacağım Rabbim tüm isteyen herekese nasip etsin evlat sevgisini

çok teşekkür ederim allah sizde nasip etsin inşallah.. aslında pek fazla belirtileri yoktu içime doğdu sanki test yaptım ilk yaptığımda 2. çizgi belli belirsiz bişeydi sonra eczaneye gittim gösterdim eczacı kız daha çok yeni hamile olduğumu söyledi :)) ertesi gün dayanamadım kan testi yaptırdım kan testimle birlikte iyice emin oldum ama kan testi yaptırdığımda adet günüm gelmemişti daha doktorum iyice emin olmak için ertesi gün bir test daha istedi ertesi bhc hormonlarında artış oluyormuş ertesi gün tekrar test yaptırdım ve emin olduk :)) şimdi adet günüm geçti 10 gün sonra bebeğimi görebilecekmişiz meraktan ölmek üzereyim ama umarım çok sağlıklı bir bebektir :))

ay inanmıyorum aynı şeyler olmuş ikimize de.. ben de ilk denemede hamile kaldım ve içime doğdu adet gününden 2 gün önce idrar testi yaptım. aynı gün de kan testi.. iyi bi doktor arıyorum şimdi.. Hayırlı olsun canım..

tebrikler arkadaşım Allah kucagına almayıda nasip etsin.merak ettiğim bi şey var.adetime 15 gün vardı kan testini yaptırdıgımda demissinya,kan tahlili yaptırdıgın gün yumurtlama günlerinden bi kaç gün sonrasına denk geliyor muhtemelen, hamile oldugun bu kadar çabuk belli oluyormu onu merak ettim.idrar testini ne zaman yaptın peki cevaplarsan sevinirim..

öncelikle iyi temennileriniz için teşekkür ederim idrar testini ne zaman yaptığımı sormuşsunuz kan tahlilini yaptırmadan önce idrar testi yapmıştım 2. çizgi belli belirsizdi emin olmak için ertesi gün kan testi yaptırdım yani benim çok çabuk belli oldu ama herkeste aynı şey geçerli olurmu bilmiyorum pazartesi doktora gittim şimdi 6 hafta 2 günlük hamileyim :)) :1: :1:

tebrik ederim canım. benimde aynen seninki gibi oldu. 8 günlükken filan farkettim tesadüfen bebişi. şimdi bende adet tarihimin gelmesini bekliyorum tekrar kan yaptırıcam

buarada mart-nisan anneleri diye konu açılmış burda, gel seni de bekleriz :)

bende seni tebrik ederim umarım herşey yolunda gider :)) benim tavsiyem adetin 10 gün geçtikten sonra doktora gitmen keseyi ancak ozaman görebiliyor daha öncesinden belli olmuyor ve aç karnına git canım muhtemelen senin kan değerlerine bakıcak ve kan testi isteyecek hayırlısı olsun inşallah bebeklerimiz sağ salim gelir dünyaya :))

Back
X