hayırlı olsun ... ilk başlarda mide bulantısı çok oluyoo umarım 4. ayda rahatlamaya başlarsınn bol bol dua ett .. sağ salim bebeğine kavuşman dileğimleee
doktorunla konuştuktan sonra için rahatlarr hem yediklerine de dikkat edersinnn bide zaten zaman geçtıkçeee bünye toparlıyor kendini rabbim herkesin yardımcısı olsunn hem bi doğsunn aman 9 aydaha çekerdim dersin merak etmee
hahaha işte asıl korktuğum obana çekerse yandı keten helvam
tbrkler cnm allah sağ salim size kavuştursun bebişinizi.allah tüm isteyenlere bu duyguyu tatmasını nasip etsin.
ama düşünsene tostoparlakk bişeee :) mis gibi kokuyoooo :) buruş buruş elleri :) ayyyy yaa çok canım çekti heheheh
5hafta +4 günlük hamileyim daha yeniyim ama midem çok kötü bulanmıyo ama yani anlatamıyorum garip bi durum her an kusucak gibiyim bi yandan da acayip mide ağrısı çekiyorum hamile olup bu mide garipliğini çeken warmı nası üstesinden gelirim bunun bilmiyorum. 23 yaşındayım ve ilk hamileliğim bazen kalbim bile sıkışıyo ağrıdan anlamıyorum...Yardım edin lütfen
öncelikle tebrik ederim.Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip eder inşaallah.
Bende 5 haftalık hamileyim , mide ağrıları ve mide bulantıları bendede oluyor özellikle sabahları .
Bunlar normalde kalp sıkışmana bişe diyemeyeceğim hamileleikten değildir ,bir doktora görünmende fayda var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?