- Konu Sahibi ulucaozlem
arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım ve bugün ögrendim ki 5 haftalık hamileyim :) burada sizinle arkadaslık kurmak gerek annelerle gerekse anne adaylarıyla iletişim kurmak istiyorum şimdiden tesekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ne güzel inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebişin olur çok sewindim :))bende ekim annesi olucam banada ling atarmısınız lütfen
merhaba tsk ederim önce kanda test ardından doktor muayenesi aslında doktorların çogu polikistik overim oldugu için hamile kalmamın cok zor oldugunu söylemişlerdi ama rabbim çok zorlanmadan nasip etti
merhaba tsk ederim önce kanda test ardından doktor muayenesi aslında doktorların çogu polikistik overim oldugu için hamile kalmamın cok zor oldugunu söylemişlerdi ama rabbim çok zorlanmadan nasip etti
arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım ve bugün ögrendim ki 5 haftalık hamileyim :) burada sizinle arkadaslık kurmak gerek annelerle gerekse anne adaylarıyla iletişim kurmak istiyorum şimdiden tesekkürler[/QUOT
ozman yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallahh bizde deneme aşamasındayız :) hayırlısı hadi bakam
Canim Allah kucagina almayida nasip etsin bende polikistik overim,sen nasil bi tedaviden gectin ?
Adetlerin duzensiz miydi ?
amin canım aslında hiç bir tedavi görmedim 1 ay önce doktora gittim kasık agrısı şikayetiyle bana sağ sol yumurtalıgımda p.o.kist oldugunu ve normal bayana göre hamile kalmamın çok zor oldugunu söyledi adetlerim 35 gnde bir oluyordu fakat 40da buluyordu ne ilaç kullandım ne baska birsey bunu duyduktan sonra adetim bitti ve korunmayı bıraktım ve ilk seferde hamile kaldım :) umutsuz olmayın sakınCanim Allah kucagina almayida nasip etsin bende polikistik overim,sen nasil bi tedaviden gectin ?
Adetlerin duzensiz miydi ?
amin canım aslında hiç bir tedavi görmedim 1 ay önce doktora gittim kasık agrısı şikayetiyle bana sağ sol yumurtalıgımda p.o.kist oldugunu ve normal bayana göre hamile kalmamın çok zor oldugunu söyledi adetlerim 35 gnde bir oluyordu fakat 40da buluyordu ne ilaç kullandım ne baska birsey bunu duyduktan sonra adetim bitti ve korunmayı bıraktım ve ilk seferde hamile kaldım :) umutsuz olmayın sakın
polikistik over ne demek ...
hmmm anladım peki gebe kalmayada engelmi hanii yumurtalık tam olgunlaşmıyo ya ondan...