hamileyim :)

ulucaozlem

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
38
0
16
40
Eskişehir
arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım ve bugün ögrendim ki 5 haftalık hamileyim :) burada sizinle arkadaslık kurmak gerek annelerle gerekse anne adaylarıyla iletişim kurmak istiyorum şimdiden tesekkürler

merhaba canım hayırlı uğurlu olsun
Sağlıkla kucağına al inşallah
kan test, mi yaptın doktora mı gittin
nasıl öğrendin merak ettim:nazar:

ayy ne güzel inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebişin olur çok sewindim :))bende ekim annesi olucam banada ling atarmısınız lütfen

merhaba tsk ederim önce kanda test ardından doktor muayenesi aslında doktorların çogu polikistik overim oldugu için hamile kalmamın cok zor oldugunu söylemişlerdi ama rabbim çok zorlanmadan nasip etti

merhaba tsk ederim önce kanda test ardından doktor muayenesi aslında doktorların çogu polikistik overim oldugu için hamile kalmamın cok zor oldugunu söylemişlerdi ama rabbim çok zorlanmadan nasip etti

allah isteyince weriyo şimdi sıra sendeymiş demek :) nasılsın peki şimdi cnm mide bulantıların falan warmı:)

Canim Allah kucagina almayida nasip etsin bende polikistik overim,sen nasil bi tedaviden gectin ?
Adetlerin duzensiz miydi ?

arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım ve bugün ögrendim ki 5 haftalık hamileyim :) burada sizinle arkadaslık kurmak gerek annelerle gerekse anne adaylarıyla iletişim kurmak istiyorum şimdiden tesekkürler[/QUOT
ozman yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallahh bizde deneme aşamasındayız :) hayırlısı hadi bakam

Canim Allah kucagina almayida nasip etsin bende polikistik overim,sen nasil bi tedaviden gectin ?
Adetlerin duzensiz miydi ?
amin canım aslında hiç bir tedavi görmedim 1 ay önce doktora gittim kasık agrısı şikayetiyle bana sağ sol yumurtalıgımda p.o.kist oldugunu ve normal bayana göre hamile kalmamın çok zor oldugunu söyledi adetlerim 35 gnde bir oluyordu fakat 40da buluyordu ne ilaç kullandım ne baska birsey bunu duyduktan sonra adetim bitti ve korunmayı bıraktım ve ilk seferde hamile kaldım :) umutsuz olmayın sakın

amin canım aslında hiç bir tedavi görmedim 1 ay önce doktora gittim kasık agrısı şikayetiyle bana sağ sol yumurtalıgımda p.o.kist oldugunu ve normal bayana göre hamile kalmamın çok zor oldugunu söyledi adetlerim 35 gnde bir oluyordu fakat 40da buluyordu ne ilaç kullandım ne baska birsey bunu duyduktan sonra adetim bitti ve korunmayı bıraktım ve ilk seferde hamile kaldım :) umutsuz olmayın sakın

Tabiki Allah isterse olur hersey,benimki biraz daha ileri seviyede bi pco idi.. Bende istiyorum bebek Allah herkese nasip etsin insAllah..
Bazen doktorlara inanmiycaksin onlar ne bilir :63:

Gözün aydın allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin ...bende pko luyum neguzel her pko lü senin kadar.şanslı olmayabiliyor..

hmmm anladım peki gebe kalmayada engelmi hanii yumurtalık tam olgunlaşmıyo ya ondan...

Yok canim engel degil genelde bazen kendiliginden kaliniyo bazen zor gebe kaliniyor ilaclarla yada asilamayla.. Oda olmazsa tup bebege kadar yolu var artik.
Normalde saglikli bi kadin yilda 10-11 kez yumurtlar ama pco da 3-4 kez oluyor yumurtlama artik hormonlara bagli sairim.. Stres cok etki ediyor bu hastaliga, bide fazla kilo varsa hastada zayiflayarak adetini duzene sokabilir.. Adet duzensizligi en buyuk belirtisi zaten. Benimki cok duzensizdi

Back
X