- 18 Mayıs 2011
- 706
- 7
- 118
- Konu Sahibi ulucaozlem
Tebrik ederim.
Bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına almak duasıyla inşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim engel degil genelde bazen kendiliginden kaliniyo bazen zor gebe kaliniyor ilaclarla yada asilamayla.. Oda olmazsa tup bebege kadar yolu var artik.
Normalde saglikli bi kadin yilda 10-11 kez yumurtlar ama pco da 3-4 kez oluyor yumurtlama artik hormonlara bagli sairim.. Stres cok etki ediyor bu hastaliga, bide fazla kilo varsa hastada zayiflayarak adetini duzene sokabilir.. Adet duzensizligi en buyuk belirtisi zaten. Benimki cok duzensizdi
:) doktorlarda ne bilir bebek istemenin özlemini :)
hayırlısıyla kucagına alırsın insaallah canım
hmmm allah yardımcınız olsun cnm yaa....senin warmı peki çocuğun falan
Saol canim,yok bende istiyorumda olmadi Allah bilir
inşallah rabbim sanada nasip eder böyle bi zevki tatmanı( çok üzüldüm doktora falan gidip muyane olun ne bilim en azından bi takvim falan werir allahtan ümidi kesme sen istemeye dewam et...nasibinde warsa 7 yıl sonrada olur 10 yıl sonrada olur inşallah olurr
(
Su an kontrollerimin son asamasindayim canim son bi ultrasonum kaldi sonra yumurta takibine basliycaz uzun bi surec var onumde,cok seviyorum bebekleri cok hevesleniyorum boyl bebegim olsun ona biseyler oreyim kendi elimle odasini hazirlayim felan diye insallah Allah hevesimi yarim birakmaz o kullari icin en iyi olani verir bende hayirlisini istiyorum..
Su an kontrollerimin son asamasindayim canim son bi ultrasonum kaldi sonra yumurta takibine basliycaz uzun bi surec var onumde,cok seviyorum bebekleri cok hevesleniyorum boyl bebegim olsun ona biseyler oreyim kendi elimle odasini hazirlayim felan diye insallah Allah hevesimi yarim birakmaz o kullari icin en iyi olani verir bende hayirlisini istiyorum..
merhabalar topiği okuyup geçerken sana cvp vermeden geçseydim içim rahat etmezdi..benim arkadaşım pikosu var diye hamile kalamıyordu saraçoğlunun soğan kürüne başladı inan hemen hamile kaldı şimdi kızı 2 yaşında..bi dene derim ben..allahım muradını versin..
ben bilirim o duyguyu iki sene oldu ewleneli iki senedir çalışıyoduk olmuyodu her ayı heyecanla bekliyoduk sonra leke görüyoduk kocam üzülüyodu olmuyosa olmuyo ne yapalım diyodu sonra doktora gittim kontrole sorun yoktu bende eşimde gitti ondada yoktu en azından kafamız rahattı biliyoduk olucak ama nezaman tabi ben yine ağlamalı zırlamalı senin gibi odasını yapayım elbiseler alayım öpeyim seweyim diye düşünüp ağlıyodum....hiç unutmam adet olduğumun bir günü dizlerimin üzerine çöktüm hüngür hüngür ağlıyarak allahım banada wer yarabbim dedim...rabbim yüzüme güldü we nasip etti şimdi erkek bebeğim olucak çok sewinçliyim...allahta biliyo yaa çok istiyorum olmayanlarında olsun inşallah seninde olur sen allaha yalwar olurr....biz ilişkiye girerken besmeleyle giriyoduk düşüne biliymusun sırf dini kitaplarda yazıyo diye...allahım sanada wersin inşallah
Canim 1 kez denedim ama oda fayda etmedi bilmiyorumki sogan kuru faydali olmuyo herkeste ben corek otuna baslamistim..
Allah kucaginada almayi nasip etsin canim..
Zaten iliskiye girerken besmele cekilmesi gerekli.. Sirf cocuk icin degil bu canim..
Allah bilir ben artik eskisi gibi uzulmuyorum 10 ay oldu cocuk isteyeli Allah buyuk bakalim neler gosterecek zaman.