Hamileyim :(

kbrhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
52
0
36
Kocaeli
Merhabalar. Ben ünv okyrm ikinci sınftym ve 4 aylk hamileyim. Annem çok tepki gösterdi kavga ediyoruz çok mutsuzum. Allah'tan eşim (evli değiliz ama evli çiftlerden tek farkmz nikahmzn olmaması) çok anlayışlı ve çok iyi. O evlenmemizi istiyor ama bn evlilk düşncek halde değilim annm istemiyr zatn ne bebeği ne eşimle evlenmemi. Zatn hamilelk beni aşırı duygusallaştırdı hem okul hem aile baskısıçok yıprandım hayattan çok korkar oldum napıcağımı bilemiyorum gözümden yaş eksik olmuyor artık Allah'ım kendime zarar vermekten korkuyorum

Nikahsız çocuk yaparsan
bedelini ödücen tabi..
YABNİ BU SIKINTILI DÖNEMİ GÖZÜ ALMIŞSIN Kİ YAPMIŞSIN O ÇOCUGU..

Son düzenleme:
hamilelik sürecini rahat geçirebileceğin tarafta olman en doğrusu bence.
olan olmuş, annen de kabullenecek ya da uzaklaşacak.

sevgilin sana destekse bu süreci onunla geçirmen seni rahatlatabilir.
çocuğunu etraftan koruyarak büyütmen gerekir, sevgilin de bu süreçte yanında olmalı.

her insan yaptığıın yapıcanın arkasında olmalı canım.
annenle kavga etmen garipsenicek bi durum değil.
hayattan korkmuş olsan okurken sorumluluklarını geri atıp birliktelik yaşamazdın sanırım.bence korkmak için çok geç kalmışın.
bundan sonra zaten ailen ya yanında olucak ya olmıcak.
kk da neler okuyrouz.peki çocuk durumun ueşin dedğin kişi öğrenince bitti deseydi o zman da korkmaya devam edicekmiydin canım.
herşeyi göze almış bi tutumun var zaten.

elin adamıyla yatmanıza değilde hamile kalmanıza mı tepki gösterdi o eşiniz degil sevgiliniz.
alan memnun satan memnun ohh ne mutlu

merhaba ben su an unuversite doneminde hamile kalsaydim keske diye hayiflaniyorum suan is guc mesgalesinden cocuk dusunemez haldeyim ciddi ciddi pismanim tabi ozamanki sevgilim suanda kocam bunu buyuzden bukadar rahat yaziyorum ... lutfen uzulme ve guclu ol bircok kisi hamile iken universiteyi bitiriyor pekcok arkadasim vardi busekilde okula gelen tabii performansini dusurebilir ama yinede okulunu gelecegin icin birakmamalisin hayatin sana ne getiricegi belli degil meslegini eline alip pekala cocugunu buyutebilirsin annenin tepkisi normal tabi oda yavas yavas durumu kabullenir biraz sabir gerekli

neden üzülüyorsun erkek arkadaşın anlayışlı biri diyorsun evlenmekte istiyor madem neden evlenmek istemiyorsun

daha beteri olsaydı seni hamile olduktan sonra bırakıp giden evlenmek istemeyn o zaman ne yapacaktın

bence şükret..

şuan için aklın karışık biraz daha mantıklı düşünmeye çalış derim

Merhabalar. Ben ünv okyrm ikinci sınftym ve 4 aylk hamileyim. Annem çok tepki gösterdi kavga ediyoruz çok mutsuzum. Allah'tan eşim (evli değiliz ama evli çiftlerden tek farkmz nikahmzn olmaması) çok anlayışlı ve çok iyi. O evlenmemizi istiyor ama bn evlilk düşncek halde değilim annm istemiyr zatn ne bebeği ne eşimle evlenmemi. Zatn hamilelk beni aşırı duygusallaştırdı hem okul hem aile baskısıçok yıprandım hayattan çok korkar oldum napıcağımı bilemiyorum gözümden yaş eksik olmuyor artık Allah'ım kendime zarar vermekten korkuyorum

Madem evli değilsin ve evliliğe hazır değilsin,böyle bir halt yiyorsun o zaman korunman gerekiyordu.. :19: Neyse olan olmuş..

Annen,bu noktada boşa kavga ediyor..Olan olmuş,atı alan üsküdarı geçmiş :ssz: sonuçta bebeği aldıramazsın.

gidin doğru düzgün nikah kıyın. Evlenmek istemiyorum diyorsan,toplum,aile hayatı umurumda değil ben bebeğime bu şekilde bakarım diyorsan da sen bilirsin..Bu şekilde yaşamaya devam edin ama o bebeğe yazık.. :ssz:

mutsuzluğunuz ve ruh halinizin sebebi annenizin size karşı olan tutumundan kaynaklanıyor.. eğer o olumlu olsaydı siz de bu kadar sıkıntıya düşmezdiniz.. bir an önce evlenin ve annenize bu olayı kabullendirmeye çalışın. kendinzi üzmeyin. hamileliğinizin tadını çıkarın.. :34:

bence hemen nikah yapın. akrabalara da erken doğdu densin. sen de çok kilo almamaya bak. sevgilinin işi gücü var mı evlenecek olgunlukta mı. bence bu durumda başka bişey düşünemezsin ya evlilik ya küretaj ama ben evlilik diyorum

4 aylık olmuş nikahınızı kıyın aldıramazsın ya günahsızı babasız olması dahamı iyi artı üniversitede herkes tarafından ne şekilde düşünülecek çevrende seni etkiler anneni ikna etmeye çalış istersen ayrıl sonra ama çocuğa babasının soyadını vermelisin.

ben sıkıntını anlayamadım canım ya
hamilesin olan olmuş beraber olduğun adam çocuğukabullenmiş aynı evdesiniz
annen neden kavga çıkarıyor onu anlamadım beraber yaşadığınızı bilmiyor muydu da bu olanlar sürpriz oldu
okul da biter dondurabilirsin okulu istersen durumuunu belgeleyip
annen zaten kabullenecek mecbur velhasıl bizim sana yapacağımız bişey yok

anneniz neden sevgiliniz ile evlenmenize karşı? sonuçta o bir anne ve evladının mutluluğunu isteyecektir. hele ki böyle bi durumda..
diğer bir taraftanda sevgiliniz sizi ortada bırakmamış belli ki kötü niyetli bir insan değil.

Pardon da annene noluyor?:20:
Annenin evlilik istememesi sayesinde hamile kalmışsın.
Evlilik dışı ilişki yaşamışsın.
İşte bu evlilik dışı çocuklar zinalar hep bu aileler yüzünden oluyor.
Sen karşı çıkarsan kız da evlenmeden her haltı yer işte böyle :ssz:
Peki sevgili annenin şimdiki hedefi ne merak ettm.
Kesin kürtaj olmandır hedefi.Gerçi 4aylık çocuğu kürtaj da etmezler ama annen bulur bir yolunu !!!
Böyle zihniyetteki bir insandan baka ne fikir çıkacakki zaten :ssz:
Senin yapman gereken nikahlanmak...
O çocuğu da dünyaya getirmek.!
Günahsız bir yavrunun sorumluluğu annen olacak kadın almayacak merak etmesin.
Buara eşin değil SEVGİLİN.
Eş diyebilmen için evvela nikahlanmak gerek NOKTA !

Keşke korunsaydınız ama artık olan olmuş. Şimdi karar vermelisin. Anneni boşver, sen kendini bu bebeğe bakabilecek güçte hissediyor musun? Maddi manevi? Kürtaj vakti geçmiş sanırım, bu yüzden bu sorumluluğa alıştır kendini öncelikle. Dünyaya bir can getireceksin ve annen ister istemez o meleği görünce yumuşayacaktır. Sevgilin ile ufak bir nikah yapabilir, düğünü sonraya erteleyebilirsiniz. Sevgilin sana destek olduğu müddetçe, bu bebeğe bakma kısmı diğer evli ailelerden farksız olacaktır. Okulunu bırakma. Dedikoduları umursama. Buradaki yazılanları da umursama. Kimseyi seni eleştirme ve kınama hakkı tanıma. Bu seçimi yapan sendin, sonuçları da seni ilgilendirir.

Zor bir yıl seni bekliyor ama o meleğin gülümsemesi sana her zorluğu yenme gücü verecektir. Annen de zamanla bu duruma alışacaktır. Şimdilik stresi at kafandan, çözüme yönelik düşüncelerle uğraş. Kaygılanma, panikleme. Karnındaki bebeği gerecek ve yıpratacak duygu değişimleri yaşama.

Buarada hamile bir insanın sıkı diyet yapması sakıncalı bunu bilmiyor musun da diyet yapıyorsun ???

bu olay aynısı ablamın başına geldi,ablamda ünivertise 4.sınıftaydı,annem ne cocugu istedi nede o adamı,sonra nikah kıydılar düğünü hemen yaptılar ablam 5 aylık hamileyken ,gelinliğini bol aldı kmse anlamasın diye,sonra cocuk dogana kadr babama bişle sylemediler,ablamı okulda sandı ama ablam sadce sınavlara girdi,cocuk dogdu falan babama hala söylemedik,cocuk 5 aylık oldu,sonra babama gösterdik,babam cocugu hepimizden cok sevdi:)valla beni ble bu kadar sevmiyo,torunu sonuçta,şimdi iyikide ablam hamile kalmış diyoruz hepimiz:)moralini b ozma,cocuk dogunca herşey cok güzel oluyor

Artık eş kelimesini kullanmanın da mantığı kalmadı.
Hale bak.
İmam nikahlı eş,
Nişanlı eş,
Sözlü eş,
Sevgili ama o bile eş!

:ssz:

Son düzenleme:
Back
X