Hamile değilim,bebiş te düşünmüyoruz ama...

canım benim Allahaşkına ne bu acele? daha 20 yaşındasın, yeni evlisin, bi de okulun var?? okulunu boşuna mı okuyorsun, hele bir bitir, iş bul, hayatını düzene koy. olacağı varsa olur, olmayacaksa olmaz zaten? kocanla evliliğin tadını çıkar, azcık gez, toz. 10 sene bekle demiyorum ama hemen çocuk yapmanın ne alemi var:) azcık genç evli olmanın tadını çıkarın bence. zamanı gelince zaten olur, kısmette ne varsa o! tavsiyem acele etmemen... Derin Mavi'nin dediği doğru, çok korkun varsa gidin kontrollerinizi yaptırın karıkoca.
sonuçta karar senin ama fikir sorduğun için sana abla tavsiyesi benden:KK66:
teşekkür ederiimm abla.. tavsiyelerini dinleyeceğim dinlemesine de,

ya kızlar biriniz bana yardım edin, 1.5 aylık evliyim henüz korunmak için hapa başlamadım diğer saglık problemlerimden dolayı, kondom da tahriş etti beni.. o yüzden 1.5 aydır geri çekmeyle korunuyoruz. herhangi bir kaza olmadı, ancak adetim 4 gün gecikti. normalde de adetim düzensizdir, düğün arifesinde stres heyecan derken gecikmiş olabilir mi? düğünden 15 gün sonra normal adetimin zamanından 1 hafta önce adet oldum, yine düzensizdi yani.. bu defa da gecikti..ve hamileliğin hiç bir belirtisi yok vücudum gayet normal ama sadece adet olamadığım aylarda oldugu gibi karnım şişti o var. acaba hamile miyim ya?

Back