hamileyim :((

didem_741

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
32
0
16
İzmir
kızlar benim 06.03.2013 tarihli 1 aylık bir kızım var. 40 kontrolümde doktorum bana hamilesin dedi ve dünyalar başıma yıkıldı ama beni en çok üzen bebeğimi sütten kesmem olacak sanırım kürtaja başvurmalımıyım sizce :((

Ay canim evet kötü olmus ama sakin kürtaj yapma rabbim böyle hayirli görmüs keske bu kadar cabuk olmasaymis ama emin ol bunda da vardir bir hayir üzülme sakin

belkide senin için dönüm noktası.iyi düşün ve öyle kararını ver.kürtaj olduktan sonra vicdan azabı duymayacak mısın?ilk bebeğin büyürken hayaller kurmayacak mısın? keşke aldırmasaydım şimdi şöyle yapardık,böyle oyun oynardık beraber diye içinden geçirmeyecek misin????hayatının sınavındasın.çok iyi düşün...hakkında hayırlısı olsun

belkide senin için dönüm noktası.iyi düşün ve öyle kararını ver.kürtaj olduktan sonra vicdan azabı duymayacak mısın?ilk bebeğin büyürken hayaller kurmayacak mısın? keşke aldırmasaydım şimdi şöyle yapardık,böyle oyun oynardık beraber diye içinden geçirmeyecek misin????hayatının sınavındasın.çok iyi düşün...hakkında hayırlısı olsun

hala kafam allak bullak :(

senin için hayırlısı buymuş ki rabbim ikinciyi vermiş canım eger kürtaj yaptırırsan sonra ikinciyi istersen zor olabiliyor onun birde vicdan azabı var bir canı öldürmek bizim haddimize değil bence canım beni yanlış anlama bizlere bak bir çocuğumuz olsun diye dört dönüyoruz ben senin durumunda olsam aldırmazdım Allah bana hiç bir zaman huzur vermeyecegine inanırdım çünkü sen ne düşünüyorsun eşin ne düşünyor?

meraba didem hanım allah kıznı bağışlasın ama bence böyle bişey düşünmeyin belki böyleis daha hayırlı siz bilirisniz ömür boyu vijdan azabı çekmeyin derim

ikinciye hamile kalmişti çocuk karnındayken down sendromlu çocugu olduğun u öğrendi ve dogurdu çünkü onun sınavıydı o bebek şuan gayet mutlu iyi ki aldırmamışım diyor rızkını da verdi rabbim durumu şuan çok iyi başlarda geçim sorunu çekiyordu şua hhayatından çok memnun canım sağlıklı olsun olmasın allah onu verdiyse doğmalı canım genede bu senin ve eşinin kararı siz bileceksiniz

büyük konuşmak gibi olmasın ama benmde başıma böyle bi durum gelse asla aldırmazdım yavrumu. demek ki yüce Rabbim böyle uygun görmüş, bi can vermiş, bu cana kıymak kimsenin haddine değildir

Son düzenleme:
bir tane daha cocugun sorumlulugunu almak istemiyorsanız, bir tane daha cocuk sizi mutsuz edecekse kendinizi mutsuz etmeyin.
sonucta bir evladınız var, mutsuz bir 2 cocuk annesi olmaktansa mutlu bir cocugun mutlu annesi olmak yegdir.

bir arkadaş özeleden sormuş. 23 yaşındayım,çalışmıyorum,kızımın adı yasemin ;eşimin mesleği şöför izmirde yaşıyoruz :)

boyle cesitli sebeblerden cocuk aldiranlarin hali hazirda olan evlatlarini da Allah aliyor. yanlis anlamayin ben tehdit maksatli ya da kesin olacak diye soylemiyorum ama cevremde gordugum de boyle. sonucta ilki gibi onu da Allah veriyor.

hem ne kadar kotu olabilir ki ikisi bi arada buyur uzun zaman da cocuk yapmazsin. benim evleneli 4 sene oluyor ve hala bebegim yok neler yapiyoruz biliyormusun bebegimiz olsun diye. lutfen degerini bil.

didem hanım nasıl öğrendin hamile olduğunu kan testi yaptırdınmı
bide o arkadaş kimmiş ben tanıyommu ki acaba yada dedikleri doğru
istersen diğer siteyede bi gel derim

Back
X