- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
- 448
canım benim bende doğumun hemen ertesi adet oldum.anlatmak istediğim doğum oluyo kanaması bilmemnesi bitiyo birlikte oluyo hamile kalıyo mümkünmü bu allah aşkına.insan doğumdan çıkınca hemen nasıl beraber olur eşiyle üstelik beş haftalık hamile akıl var mantık var allah aşkına...insan 40 güne ne kendine geliyo nede dikişleri geçiyo..bizde doğum yaptık az çok biliyoruz bizde.umarım ne demek istediğimi anlamışsındır...
yarenim bende bunu anlatmak istiyom bu kadın anlaşıldığı gibi doğumdan hemen sonra birlikte ılmuş varmı böyle bişey varmı sana sonuna kadar katılıyorum haklısın olamaz böyle bişey
didem hanım seni ben gördüm ama nickinden tadınım diğer arkadaşlara ben haber verdim kızabilirisn söyleyebilirismn bu kadar benzerlik TESADÜF OLAMAZZZZZ
BUNU Bİ KERE BEYNİNE İYİCE SOK
hem o masum yavrununda günahını alma bizler evlat diye diye yanıyoz eğer şu an hamileysen cidden o yavrununda günahını alma
bu arda cemoşada fazla yüklenme son pişmanlık fayda etmez kimsenin günahını alma
bilmem anlatabildimmi ben seni tanıyorum o sitede chatbox bölümünde rüya yada ne gibbi bişeyler anlattın ama olsun senin dediğin olsun
son kez söylüyomm o SİTEDEKİ KADIN SENSİN LÜTFEN BAŞAKALARIYLA SATAŞMA olurmu