hamileyim :((

canım benim bende doğumun hemen ertesi adet oldum.anlatmak istediğim doğum oluyo kanaması bilmemnesi bitiyo birlikte oluyo hamile kalıyo mümkünmü bu allah aşkına.insan doğumdan çıkınca hemen nasıl beraber olur eşiyle üstelik beş haftalık hamile akıl var mantık var allah aşkına...insan 40 güne ne kendine geliyo nede dikişleri geçiyo..bizde doğum yaptık az çok biliyoruz bizde.umarım ne demek istediğimi anlamışsındır...

yarenim bende bunu anlatmak istiyom bu kadın anlaşıldığı gibi doğumdan hemen sonra birlikte ılmuş varmı böyle bişey varmı sana sonuna kadar katılıyorum haklısın olamaz böyle bişey

didem hanım seni ben gördüm ama nickinden tadınım diğer arkadaşlara ben haber verdim kızabilirisn söyleyebilirismn bu kadar benzerlik TESADÜF OLAMAZZZZZ
BUNU Bİ KERE BEYNİNE İYİCE SOK
hem o masum yavrununda günahını alma bizler evlat diye diye yanıyoz eğer şu an hamileysen cidden o yavrununda günahını alma
bu arda cemoşada fazla yüklenme son pişmanlık fayda etmez kimsenin günahını alma
bilmem anlatabildimmi ben seni tanıyorum o sitede chatbox bölümünde rüya yada ne gibbi bişeyler anlattın ama olsun senin dediğin olsun
son kez söylüyomm o SİTEDEKİ KADIN SENSİN LÜTFEN BAŞAKALARIYLA SATAŞMA olurmu

sakın öyle bişey yapma ne demek kürtaj yaaa...sen karnındaki cana kıyarsın, böyle dönülmez bi hata yaparsın sonra allah korusun kucağındakinin başına bişey gelir...(tekrar söylüyoum allah göstermesin.ama olmuyan bişey değil)hem anlamadığım 40 günde kanaman bitti miki????hemen hamile kaldın:26:

kızlar benim 06.03.2013 tarihli 1 aylık bir kızım var. 40 kontrolümde doktorum bana hamilesin dedi ve dünyalar başıma yıkıldı ama beni en çok üzen bebeğimi sütten kesmem olacak sanırım kürtaja başvurmalımıyım sizce :((

hemen nasıl hamile kalmışın canım öyle demekki bunda da vardır bir hayır sakın ama sakın aldırma kürtaj olma canım....öldürdüğün ha şuan bir aylık olan bebişin ha karnındaki bir farkı yok lütfen kıyma ona sütten kesersin yapacak birşey yok....bende annemi 1 ay emmişim ama sağlıklıyım çok şükür bebeğinin sütten kesilmesi diğer evladının katili olmanı gerktirmez:50:bak ben ve benim gibiler olsun diye çırpınıyoruz rabbim ne güzel ikinci meleğini göndermiş birazcık yorulacaksın zor olacak ama hepsi zamanla geçecek lütfen canımmmm aldırmaaaa:5:

konu sahibinin fake olduğunu söylemiyorum belkide değildir ama çocuğu olmayan ve topic açılan konulara gelmiş konuma bakın yazmış......biz çocuk için çırpınan kişilerden ne duymak istiyordu acaba??????????kürtaj olun diyecek halimiz yok heraldeeeeeee:47:

konu sahibinin fake olduğunu söylemiyorum belkide değildir ama çocuğu olmayan ve topic açılan konulara gelmiş konuma bakın yazmış......biz çocuk için çırpınan kişilerden ne duymak istiyordu acaba??????????kürtaj olun diyecek halimiz yok heraldeeeeeee:47:
Allah sana ve isteyen herkese inşallah hayırlısıyla tez zaman da sağlıklı bebekler nasip etsin.
konu sahibinin bu tavrı tamamen kötü niyetli bence.
Konunun sahte olduğuna inancım katlandı.
hatta bayan bile olmayabilir.

Son düzenleme:

Canimmmmm bosver yalan söylüyor ise kendi günahı biz üzerimize düşeni yapalım gerisi onun vicdanına kalmış

kızlar benim 06.03.2013 tarihli 1 aylık bir kızım var. 40 kontrolümde doktorum bana hamilesin dedi ve dünyalar başıma yıkıldı ama beni en çok üzen bebeğimi sütten kesmem olacak sanırım kürtaja başvurmalımıyım sizce :((

Kürtaj senin hayatını tehlikeye atmadığı sürece haram.İnsan katili oluyorsun ve Allah'ın emrine karşı geliyorsun. Bunun vebalini bu dünyada ödesen bile öbür dünyada da hesabı olacak.Zor bir durum içindeki.2.bebek hele de hazır olmadığın bi anda çok zor olmalı.Allahım dağına göre kışını verecektir.Maddi yada manevi olarak hazır olmasan da aldırmamalısın bence.O rızkıyla gelecek emin ol.Allah yardımcın olsun.Pişman olacağın bir karar vermezsin umarım

doğumdan sonra 40 gün ilişki yasak,
ayrıca 40 kontrolü diye bir şey mi var?
hani sezaryensen dikiş kontrolü olabilir belki ama ne bileyim 40 çıkmadan insan nasıl hamile kalır aklım almıyor
hormonlar daha toparlanmadan,üstelik belki de doğum kanamsı devam ederken

nasıl ya :53: :53:
canım daha bebeğin bir aylık sen hangi ara iyileştinde hamile kaldın.
bence aldırma, belki böylesi daha hayırlıdır, ikiz gibi büyürler ne güzel.

Bana da pek inandırıcı gelmedi açıkcası. 40 gün ilişki yasak ve 40.gün doktor (normal doğum yapıldıysa) sizi görmek ister. Herşeyin normal gidip gitmediğine bakar ona göre de ilişkiye artık girebilirsin ya da bekle der. 40 gün sonra gidilen doktor kontrolünde hamile olduğunun anlaşılması için en az 15 gün falan geçmiş olması gerekir. Kaldı ki "regli olmuyorum" diyemez doktora. Yani kan testi yapılmasını isteyemez eh elle de anlaması pek mümkün olmaz, ultrasonla da bakılmıyor o dönem zaten. Baştan sona mantıksız bir yalan söylenmiş. Ha bari yalan söyleyeceksiniz biraz saksıyı çalıştırın da uslubuna uygun atın...

Bana da pek inandırıcı gelmedi açıkcası. 40 gün ilişki yasak ve 40.gün doktor (normal doğum yapıldıysa) sizi görmek ister. Herşeyin normal gidip gitmediğine bakar ona göre de ilişkiye artık girebilirsin ya da bekle der. 40 gün sonra gidilen doktor kontrolünde hamile olduğunun anlaşılması için en az 15 gün falan geçmiş olması gerekir. Kaldı ki "regli olmuyorum" diyemez doktora. Yani kan testi yapılmasını isteyemez eh elle de anlaması pek mümkün olmaz, ultrasonla da bakılmıyor o dönem zaten. Baştan sona mantıksız bir yalan söylenmiş. Ha bari yalan söyleyeceksiniz biraz saksıyı çalıştırın da uslubuna uygun atın...

bazıları doğumdan sonra her ay düzenli adet olmaya devam ediyor..ben doğumdan 11 ay sonra regl olmuştum..
ama doğum kanaması 3-5 gün sürmüştü.. dr ilişki yasak falan dememişti.. ama zaten yorgunluktan uykusuzluktannn bişey olduğu yoktu..:52:

Back
X