Hamileyim

maceracii2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
23
3
3
35
7 aylık hamileyim ilişki sırasında resmen işkence çekiyorum hamileliğim boyunca dayandım ama artık dayanamıyorum bana akıl verirseniz çok sevinirim

Nasıl işkence çekiyorsunuz anlayamadım kusura bakmayın eşinizle ilgili bir probleminiz anlaşmazlığınız mi var yoksa cinsel ilişkiden mi bahsediyorsunuz??

Yani bilemiyorum evli değilim bu konulara uzağım biraz ama doğumdan sonra ağrıların azaldığını duymuştum umarım sizinde öyle olur bir doktora gittiniz mi?

evet 5 6 defa gittim normal dediler birde kıvamlı beyaz bir akıntı var

Çok güzel bu konu da fake dimi yoksa hiç bir aklı başında tip özel mesajla "selamunaleyküm abla ilişkiye girerken resmen canım çıkıyor" diye yazmaz. Amaç ne cidden anlayamıyorum

Çok güzel bu konu da fake dimi yoksa hiç bir aklı başında tip özel mesajla "selamunaleyküm abla ilişkiye girerken resmen canım çıkıyor" diye yazmaz. Amaç ne cidden anlayamıyorum
kardeşim ben ilk defa bu akşam girdim burayı bana facebooktan bir arkadaşım söyledi

Tabi tabi öyledir eminim farkındaysan ben yeni üye olduğundan ve direk böyle bir konu açtığından söz etmedim bile mesajındaki abeslikten bahsediyorum ve bunlar da tuz biber

maceracii2 isimli şarlatan reklam yapmaktadır. Lütfen hiç bir mesajını dikkate almayın !

Back
X