Hamileyim????

bahtsizbedevi28

F♡m/E
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
106
30
38
Merhaba arkadaslar bende bu konuda yardiminizi almak istiyorum cevaplarsaniz sevinirim. Adetim 4 gun gecikince kan testi yaptirdim ve degerlerim 741.8 gibi bisey cikti. Dr. Aradim ve bana daha yeni 2 3 hafta gibi iki hafta sonra gel bakalim bebisr dedi. Simdi erken mi ogrendim gebeligimi de 2 hafta sonra gidecegim ve bu arafa neler yapacagim hic bilmiyorum. Tecrubesi olan paylasirsa cok sevindirir beni simdiden tesekkkurler :)

Merhaba arkadaslar bende bu konuda yardiminizi almak istiyorum cevaplarsaniz sevinirim. Adetim 4 gun gecikince kan testi yaptirdim ve degerlerim 741.8 gibi bisey cikti. Dr. Aradim ve bana daha yeni 2 3 hafta gibi iki hafta sonra gel bakalim bebisr dedi. Simdi erken mi ogrendim gebeligimi de 2 hafta sonra gidecegim ve bu arafa neler yapacagim hic bilmiyorum. Tecrubesi olan paylasirsa cok sevindirir beni simdiden tesekkkurler :)
ilk gıttıgın zaman folık asıt verıyorlarmıs benım deger 210.8 bakmadılar bıle bnde folık asıt ıceren yıyecekler yıyorum on gun sonra bakacaklar dua edelımde kesecıklerımızı gorelım:)

Benimde dün teste 318 çıktı bende haftaya doktora gidicem kese görünmez bosuna moralim bozulmasın diye ama insan kendini çok gario hissediyor bisey olucak diye çok korkuyorum

slm gozun aydın Allah sag saglım kucagınada almayı nasıp etsın telaslanma yapman gereken ozel bişey yok agır kaldırma kendını cok yorma dınlenmeye calıs her fırsatta ve yemek ye bulantıların baslayınca yıyemıycen :nazar:

lifeva, post: 37799619, member: 637144"]slm gozun aydın Allah sag saglım kucagınada almayı nasıp etsın telaslanma yapman gereken ozel bişey yok agır kaldırma kendını cok yorma dınlenmeye calıs her fırsatta ve yemek ye bulantıların baslayınca yıyemıycen :nazar:[/QUOTE]
Fotografa Bayildimmm:KK46::nazar:

meraba :) bende yeni üye oldum.Adetime 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni.Mayıs ayında bir dış gebelik geçirmiştim.İnşallah pzartesi günü kan vericem değerlerim normal seyrindedir :)

meraba :) bende yeni üye oldum.Adetime 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni.Mayıs ayında bir dış gebelik geçirmiştim.İnşallah pzartesi günü kan vericem değerlerim normal seyrindedir :)
gozun aydın Allah bebegını kucagına sag salım almayı nasıp etsın :nazar:

Arkadaslar merhaba benim adet tarihime daha 4-5 gun varken bugun kan testi yaptirdim dis cekimim olcak eger hamileysem zarar gotmesin die yaptirdim pozitif cikti 5.8 ile 71.2 arasi 3 haftalik hamile yaziyo degerin 64 cikti ama laborant 2 gun sonra 2 katina cikmasi lazim dedi sizce kesin hamilemiyim yardimci olursaniz sevinirim

çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
merhaba hamileliğin hayırlı olsun bende öğrendim ama daha sevinemiyorum çünkü salı günü 123 cuma günü 250 çıktı yükseliş az olunca sevinemedim pazartesi belli olacak senin değerlerin kaç çünkü sat aynı sanırım seninle 14 ekim

Arkadaşlar Merhaba
Ben de dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim.Kan testinde HCG 431 çıktı. Daha önce ki gebeliğimde mol Hipeditiform geçirmiştim ve bebeğimi kaybetmiştim. Şimdi de aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum.Henüz doktora muayene olmak için erken olduğunu düşünüyorum. Sizler öğrendikten hemen sonra doktora görünmüş müydünüz? Çünkü keseyi göremezse panik olup moralimin bozulmasını istemiyorum. Sizce de beklemeli miyim? Yardımcı olursanız memnun olurum.

merhaba arkadaşlar :) bende bugün öğrendim kan değerlerim 321 çıktı :) allah isteyen herkese versin benim dualarım kabul olduuu :) haftaya da doktora gidelim de öyle görelim bakalım keseyi ;)

Back
X