hamileyim :)))

hayırlı olsun canım bebeklerin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşALLAH

Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

hayırlı olsun cnm .. ne güzel bir tasta iki kuş :KK9::KK6: ALLAHIM saglıkla kucagına almayı nasip eylesin inş :KK37:

İkiz olduğunu nasıl anladı doktorunuz? 2 kese mi var 2 bebek mi? Bana doktorum 2 kese var dedi ama 1 hafta sonra yanılmışlar diğeri mesane kesesiymiş. 1 bebek bekliyorum nasipse.

allah cümlemizinkini tamamına erdirsin olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah

arkadaşlar benimki de aşılama ile oldu tedavi ile gebe kalan var mı

Hayırlı olsun.Allah kucağınıza almayı nasip etisn. Bende hamileyim doktora gittim ancak daha kesesi bile oluşmamış :KK43: bi aksilik olmaz inşalah..

Hayırlı olsun.Allah kucağınıza almayı nasip etisn. Bende hamileyim doktora gittim ancak daha kesesi bile oluşmamış :KK43: bi aksilik olmaz inşalah..
Hayırlı olsun inşallah. Kesesi oluşmaz olur mu hiç ama görünmeyecek kadar küçüktür. o yüzden sıkıntı etme hayırlısıyla herşey olur....

Hayırlı olsun inşallah. Kesesi oluşmaz olur mu hiç ama görünmeyecek kadar küçüktür. o yüzden sıkıntı etme hayırlısıyla herşey olur....

Amin amin inşalahh canım biraz endişeliyim ama hayırlısı Allahtan..seninde az kalmış allah bir avazda kurtarsın..

Back
X