- 20 Haziran 2015
- 796
- 448
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bize de nasip olsun inşallahHanımlar gebelik testi yaptı iki tane ve pozitif çok net değil çok da silik değil kan testi verdim sonuç çıkınca tekrar yazıcam inşallah üzüntümü paylaştım mutluluğumu da bilin istedim
Değer olarak 5 üstü pozitiftir. Labratuarda mı sorun var acaba?Kızlar kan testimi aldım 169,8 çıktı ama negatif yazıyor ne demek bu
Ya ben yanlış anlamışım negatif olan bolum eğer değer 5 in altındaysa demekmiş değerim 169,8 bunu ne demek yarın anca gidicem doktoraDeğer olarak 5 üstü pozitiftir. Labratuarda mı sorun var acaba?
Hayirli uğurlu olsun canım.. Allahım sağlıkla kucaginiza almayı da nasip eylesin :)Ya ben yanlış anlamışım negatif olan bolum eğer değer 5 in altındaysa demekmiş değerim 169,8 bunu ne demek yarın anca gidicem doktora
Daha önce bir düşük yaptım şimdi de kasık ağrım var hani idrara sıkışır insan patlayacak kadar ağrır ya öyle korkuyorum o yüzden birazda gitmek istememin sebebi yani zaten ortalama 3 haftalıkdırCanım bence dr adetin 10 gün geçtikten sonra git ki keseyi görsünler. Şimdi zaten bakmıcak kese değerin 1500 çıkarsa görünür. Oda 10 güne haylı haylı çıkar...
Beklemek zor ya beklemek istemiyor insan bende keseyi görme umudu ile gidiyorum kalp atışını zaten şuan duymam imkansızhamilesiniz demek gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inş.
ben de yaptım 15 inde ve 17 sinde idrarda çift çizgi çıktı demek kanda hafif bi yükselmesi de idrar da çıkması için yeterli. daha da kan vermedim. pazartesi vericem inş. şu keseyi e kalp atışını da görseydim evet hamileyim diyecektim. beklemedeyim
Amin canımmm çok sağol :)Hayirli uğurlu olsun canım.. Allahım sağlıkla kucaginiza almayı da nasip eylesin :)