hamileyim

veraa34

hayırla sağlıkla ömürle gel kızım..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
796
448
31
Hanımlar gebelik testi yaptı iki tane ve pozitif çok net değil çok da silik değil kan testi verdim sonuç çıkınca tekrar yazıcam inşallah üzüntümü paylaştım mutluluğumu da bilin istedim

Eklentiler

• WP_20150719_004.jpg
    WP_20150719_004.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 131
Hanımlar gebelik testi yaptı iki tane ve pozitif çok net değil çok da silik değil kan testi verdim sonuç çıkınca tekrar yazıcam inşallah üzüntümü paylaştım mutluluğumu da bilin istedim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bize de nasip olsun inşallah :KK51:

Enişteden evvel biz duyduk galiba. Allah gönlünüze göre versin. :KK71:

Gününde geçtiyse kesin artık hayırlı mübarek olsun enişteden önce biz mi duyduk şimdi huh huuuuu:KK70:

Kızlar kan testimi aldım 169,8 çıktı ama negatif yazıyor ne demek bu

Değer olarak 5 üstü pozitiftir. Labratuarda mı sorun var acaba?
Ya ben yanlış anlamışım negatif olan bolum eğer değer 5 in altındaysa demekmiş değerim 169,8 bunu ne demek yarın anca gidicem doktora

hamilesiniz demek gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inş.
ben de yaptım 15 inde ve 17 sinde idrarda çift çizgi çıktı demek kanda hafif bi yükselmesi de idrar da çıkması için yeterli. daha da kan vermedim. pazartesi vericem inş. şu keseyi e kalp atışını da görseydim evet hamileyim diyecektim. beklemedeyim

Canım bence dr adetin 10 gün geçtikten sonra git ki keseyi görsünler. Şimdi zaten bakmıcak kese değerin 1500 çıkarsa görünür. Oda 10 güne haylı haylı çıkar...

Canım bence dr adetin 10 gün geçtikten sonra git ki keseyi görsünler. Şimdi zaten bakmıcak kese değerin 1500 çıkarsa görünür. Oda 10 güne haylı haylı çıkar...
Daha önce bir düşük yaptım şimdi de kasık ağrım var hani idrara sıkışır insan patlayacak kadar ağrır ya öyle korkuyorum o yüzden birazda gitmek istememin sebebi yani zaten ortalama 3 haftalıkdır

hamilesiniz demek gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inş.
ben de yaptım 15 inde ve 17 sinde idrarda çift çizgi çıktı demek kanda hafif bi yükselmesi de idrar da çıkması için yeterli. daha da kan vermedim. pazartesi vericem inş. şu keseyi e kalp atışını da görseydim evet hamileyim diyecektim. beklemedeyim
Beklemek zor ya beklemek istemiyor insan bende keseyi görme umudu ile gidiyorum kalp atışını zaten şuan duymam imkansız

X