- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Bu kazara nasıl oluyoaa niye öyle diyon benim annemler sevişmemiş ve ben kazara olmuşum.
Annem sen kazara oldun demişti,ben de niye sevişmediniz mi diyince de kızmıştı.Sanırım 13 yaşımdaydım bunu söylediğimde
aa niye öyle diyon benim annemler sevişmemiş ve ben kazara olmuşum.
Annem sen kazara oldun demişti,ben de niye sevişmediniz mi diyince de kızmıştı.Sanırım 13 yaşımdaydım bunu söylediğimde
Beklerken boş durmayalım dediniz herhalde.Hayırlı olsun.
Hayirli olsun :)
Spiral mı vardı?Ben bilmem doktor bilirHahaaa :) yok kız alet vardı bende şok oldum kaydı galiba
Bebeğe bişi olmaz dimi
Aaaa hayirli olsun ne hos
Spiral mı vardı?Ben bilmem doktor bilir.Çoğu kişide sorun olmuyor ama muayene olmadan bilinmez.
Bu kazara nasıl oluyoDınnkkkk bir bakmışssın göbek dolmuş
Heralde arabayla giderken bunlar çarptı bi yere,çarpmanın etkisiyle annem babamın kucaana düştü ben oldumBu kazara nasıl oluyoDınnkkkk bir bakmışssın göbek dolmuş
Hahaaa :) yok kız alet vardı bende şok oldum kaydı galiba
Bebeğe bişi olmaz dimi
valla onada guven olmuyor demekki surekli kontrol ettirmek lazim heme doktora gidin baktirin orda kalacak degilya madem hamilesiniz.
Kızlar oğlumla ilgili konu açmıştım dün gece
Bir kaç gündür midem bulaniyordu başım donuyordu bende kan vermiştim dün sonuç pozitif :/
Çocuk istiyorduk fakat imkanlar elverişli değil diye bekliyorduk
Hayırlısı
Dipnot aletle korunuyorduk
Neyse böyük konuşmayayım :) Başıma gelmesınnKız gülme bende kaza nasıl oluyor diyordum başıma geleni biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?