merhaba canlarım inşALLAh hepiniz benim gibi 2 buçuk yıl sonra hayırlı haberlerle dönersiniz.. 2 buçuk yaşında bir oğlum var onun hamilelik sürecndede gün gün burda sizlerle paylaştım tüm heyecanımı.. dün akşamda 2. meleğimin geleceğini öğrendim .. 24 ocak son regl tarihimdi dün ayın 24ü test aldım ama oğlumdaki hiç bir belirti yokdu bende yinede test yapmak istedim işle ilgili sorunlarım var bana bir umut olur belkide bebeğim benimledir dedim ve birde baktım idrar testinde çift çizgi.. sonra babaya ufak bir sürpriz hazırlandı ve hemen akşam 9 da kan testi.. 1280 değer 4 - 5 haftalık dedi doktor.. kendi doktoruma haftaya gitmeyi planlıyorum inşAllah.. İLK DOĞUMDA ÇOK MEMNUNDUM BAŞKA BİR DR. DÜŞÜNEMEM ZATEN.. RABBİM İnş. hepimizin kucağında sağlıkla görmek nasipe tsin arzu eden en yakınlarımıza nasip etsin.. birde bir dipnot : oğluma sarılınca hem çok mutluydum hem sanki ondan çekiniyodum.. duygular çok karışık 1e benzemiyo pek.. öpüldünüz.. bu uzun serüvende birbirimizin yanında olalım. Allaha EMANET..