Hamileyim :(

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.663
248
38
Kızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorum:( iştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen:( okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.

Tatlım belirtiler kişiden kişiye değişir. Üstelik hiçbiri sende de olmak zorunda değil. İnşallah o minik fasulye gelsin dünyaya, bak o zaman "genel" denen şeyler sana uyuyor mu? Benim kızımın şimdi günde 13-14 saat uyuması lazım. İnan zorlayarak 10,11 saat uyutabildiğimde ohh diyorum. Yani her şey ideal ya da geneldeki gibi olmuyor. Sen kötü düşünceleri bırak ve bi an önce bebeğin için gerekli şeyleri listele. Kıyafeti, sabunu, çorabı, arabası... Fasulyelerin masrafı çok, unutma :) Allahım sağlıkla kucağına aldırsın. Kolay, hayırlı ve sağlıklı bir bebek versin :)

Ah canım benim üzülme inşallah bebeğini sağ saglim kucağına alırsın hayat boyu mutlu mesut yaşarsınız iyi dusdusun herşey iyi olsun üzülme :)

göğüslerin acımalımıydı normalde:KK64:ben de de olmamıştı çünkü ondan soruyorum ve ilk kez duyuyorum
Eksik yazdım aslında şöyle ilk hamileliğimde feci şekilde gögüs acım vardı öyle böyle değil.sanki her hamileliğimde öyle olması gerekiyor gibi geliyor şimdi.niye acımıyor diyorum.demekki acımayadabiliyormuş teşekkür ederim

Tatlım belirtiler kişiden kişiye değişir. Üstelik hiçbiri sende de olmak zorunda değil. İnşallah o minik fasulye gelsin dünyaya, bak o zaman "genel" denen şeyler sana uyuyor mu? Benim kızımın şimdi günde 13-14 saat uyuması lazım. İnan zorlayarak 10,11 saat uyutabildiğimde ohh diyorum. Yani her şey ideal ya da geneldeki gibi olmuyor. Sen kötü düşünceleri bırak ve bi an önce bebeğin için gerekli şeyleri listele. Kıyafeti, sabunu, çorabı, arabası... Fasulyelerin masrafı çok, unutma :) Allahım sağlıkla kucağına aldırsın. Kolay, hayırlı ve sağlıklı bir bebek versin :)
Amin canım Allah razı olsun

şöyle düşün; olacaksa Allah korusun buna da bir sey engelleyemezsin..Ama hamileligin tadini cikartmak senin elinde :KK9: hic hamile kalamayanlar var ama senin olacak bi sekilde belli ki ;) farkindayim çok zordur bu kayiplardan sonra bunlari dusunebilmek ama senin elinden gelen bir sey yok, yukaridaki ne isterse o! Bossverr, tadini cikartt, ne zaman derse o zaman olucak zaten ;) İNŞALLAH SAG SAGLIM KAVUSURSUN YAVRUNA..

İ
şöyle düşün; olacaksa Allah korusun buna da bir sey engelleyemezsin..Ama hamileligin tadini cikartmak senin elinde :KK9: hic hamile kalamayanlar var ama senin olacak bi sekilde belli ki :KK66: farkindayim çok zordur bu kayiplardan sonra bunlari dusunebilmek ama senin elinden gelen bir sey yok, yukaridaki ne isterse o! Bossverr, tadini cikartt, ne zaman derse o zaman olucak zaten :KK66: İNŞALLAH SAG SAGLIM KAVUSURSUN YAVRUNA..
Teşekkkür ederim canım inşAllah kavuşurum bu defa

3 haftalik hamilelikte belirti mi olur :)
Fazla panik yapmissiniz, benim 9 ay gogsum falan acimadi, bulanti vs belirtiler de 8-9 haftalikken baslamisti.

Kızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorum:KK43: iştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen:KK43: okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
Eski tecrübeler seni kötü etkilemiş malum ama aynısını yaşayacağını düşünme canım Rabbim hayırlı uğurlu daim eylesin seni tekrar tedavi için hastane kapısına düşürmeden vermiş MaşaAllah Subhanallah Dualarimda olacaksın canım benim Rabbi hebli mines salihin. Dualasmada varmıydin bilmiyorum ama yoksan bu duayı oku kendin için ben de okuyacağım senin için :) ;)

Kızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorum:KK43: iştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen:KK43: okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
Canim inş sağ salim kavusursun bebeğine hiç kafana takma hamilelik herkeste aynı değil benimde göğüslerim hiç dolgunlasip ağrımadi 3 ay hiç bişey yiyemedim

son adet tarihine göre mi 3 haftalik.

her gebelikte farklı oluyor diyorlar. dua et..Allaj bağışlasin inşallah sağlıkla kucağına al.

@deliha86
Çok sevindim senin adına, hayırlısı olsun, asla olumsuz düşünme, bu sefer olacak inşallah Rabbimin izni ile.
Benim üç kaybım var , belirtiler o kadar farklıydı birbirinden, bunlara takılma sakın.
Rabbim yüzünü güldürür inşallah.

Canimm inşallah bebeğini kucağına saglikla alirsin.

3 haftalik hamilelikte belirti mi olur :)
Fazla panik yapmissiniz, benim 9 ay gogsum falan acimadi, bulanti vs belirtiler de 8-9 haftalikken baslamisti.
Canım çok haklısın aslında ama işte iki kayıp yaşayınca inan illa bişey buluyosun üzülcek

Back
X