Hamileyim :(

@deliha86
Çok sevindim senin adına, hayırlısı olsun, asla olumsuz düşünme, bu sefer olacak inşallah Rabbimin izni ile.
Benim üç kaybım var , belirtiler o kadar farklıydı birbirinden, bunlara takılma sakın.
Rabbim yüzünü güldürür inşallah.
Canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin seni öyle iyi anlıyorumki herşey gönlüne göre olur inşAllah

Belirtiler 6-7 haftada başlıyor.Korkmana gerek yok.
Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Son düzenleme:
son adet tarihine göre mi 3 haftalik.

her gebelikte farklı oluyor diyorlar. dua et..Allaj bağışlasin inşallah sağlıkla kucağına al.
Hamile kalır kalmaz pıhtılaşma iğnesi kullanmam gerektiği için 22 şubatta kan testi yaptırdım 0.01 yani negatif çıktı.aslında son adet tarihim 15 ocak.yani geç döllenme ile hamile kalmışım.adetlerim zaten 37-55 gün arası olur düzensiz yani.sağol canım inşAllah busefer kucağıma alabilirim

3 haftalık gebelik olmaz 5in üzerinde bthcg değerin gelirse direk 4 haftalık hamile oluyorsun. Belirtilerde 6-7 haftada başlıyor.
Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Son adet tarihime göre zaten üç haftalık değil
Eski tecrübeler seni kötü etkilemiş malum ama aynısını yaşayacağını düşünme canım Rabbim hayırlı uğurlu daim eylesin seni tekrar tedavi için hastane kapısına düşürmeden vermiş MaşaAllah Subhanallah Dualarimda olacaksın canım benim Rabbi hebli mines salihin. Dualasmada varmıydin bilmiyorum ama yoksan bu duayı oku kendin için ben de okuyacağım senin için :) :KK66:
canım Allah binlerce kez razı olsun evet şükürler olsun iki kayıptan sonra hiç bekletmedi Rabbim beni.isteyen hiçkimseyi bekletmesin dilerim

27 haftalik hamileyim goguslerim hala acimiyor. Bu mutlaka olmasi hereken bir hamilelik belirtisi degil. Mesela hic asermiyorum da, baska belirtim de yok. Hamile degil gibiyim suan ama bebegim sukur ki cok saglikli. Olmadik seyleri kafaya takip bebegini strese sokma bence.

Kızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorum:KK43: iştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen:KK43: okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
İçini frah tut cnm bol bol dua et insallah rabbim saglikla kucagina almani nasip eder bebegini ozaman da burdan minik mucizen icin tebriklerde goz aydinliklarinda bulunuruz bizde insallah deyip darisida hayirlisiyla biz bebeis isteyenlere deriz

Son adet tarihime göre zaten üç haftalık değil

canım Allah binlerce kez razı olsun evet şükürler olsun iki kayıptan sonra hiç bekletmedi Rabbim beni.isteyen hiçkimseyi bekletmesin dilerim

Amiiin Ecmain canım benim inşaAllah kontroller sorunsuz gider 500 tespih çektim bile Rabbim kabul buyursun
Allah a emanet olun bebisinle ve eşinle musmutlu olun inşaAllah :)

27 haftalik hamileyim goguslerim hala acimiyor. Bu mutlaka olmasi hereken bir hamilelik belirtisi degil. Mesela hic asermiyorum da, baska belirtim de yok. Hamile degil gibiyim suan ama bebegim sukur ki cok saglikli. Olmadik seyleri kafaya takip bebegini strese sokma bence.
Sağol canım Allah razı olsun iki kayıp yaşayınca tedirginim ama sevindim mesajını okuyunca sanki gögüs acısı hamileliğin olmazsa olmazı gibi geliyordu

İçini frah tut cnm bol bol dua et insallah rabbim saglikla kucagina almani nasip eder bebegini ozaman da burdan minik mucizen icin tebriklerde goz aydinliklarinda bulunuruz bizde insallah deyip darisida hayirlisiyla biz bebeis isteyenlere deriz
Amin canım inşAllah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın amin yarabbim

Kızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorum:KK43: iştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen:KK43: okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
RABBim hakkinda hayirlisini versin oncelikler.Herseyin hayirlisini iste ALLAHtan tek tavsiyem.O en iyisini bilir

Canim hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin bol bol dua et icini ferah tut rabbim ol derse hersey olur vekili allah kıl.

Her hamilelik bi degil cnm seni cok iyi anliyorum kaybetme korkusu cok aci ama su yonden bak hemen hamile kalabiliyorsun en azindan bu da bisey

Üzülme stres yapma canım inan insanın ilk gebeligi ve ikinci gebeligi bile değişiyor. Benim ilk gebeligim tabiri caizse fil gibi yiyip gezip tozmakla geçti ama bunda iştah yok, sürekli bir mide bulantısı birde üstüne düşük riski ama çok şükür stres yapmayıp pozitif bakınca herşey düzeliyor. Üzme sen o tatlı canını hepimizin duaları sizinle inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu

Canımmm inşallah sağa sağlım alırsın bebeğini kucağına darısı biz olmayanların başına korkma içini karartma ♡

Kızlar bende hamileyim.. inşallah yakında oğlumu kucağıma alacağım. .:anneadayı::KK15:
Size birsey soracağım hamilelikte maksat çatları yada hemoroid sorunu yaşayan var mı?
Ben de çatlak varmış kremler denedim olmadı geçmedi. ..ama müthiş bişey buldum bi hafta oldu kullanıyorum ilk defa bugün lavaboya mutlu çıktım. :KK76:zhahahahahhzh
Eger sorun yaşıyorsanız yardım etmek isterim kızlar kantaron yağı kullandım ve hala kullanıyorum. Allahım herseye mi faydası olur bu yağın? ??? Aynen öyle işte doğal olunca mucizeler ya:KK49: tamamen doğal zeytinyağlı kantaron yağını burda yaşadığım şehirde bi teyzeden temin ettim. Kendisi cicekleri toplayıp demliyor doğal zeytin yağ ile... isteyen olursa yazsın bana. . .Çünkü çatlak ve hemoroid acısını çok iyi bilirim her lavaboya doğum yapmak gibi...

Cnm benimde hiç olmamişti hiiicc ama hiic bitane sayamam sadece rahim gerilmesi gbi bi agri vardi onun haricinde yok...
Lutfen kendini hirpalam boyle seylerle

Back
X